Díszítsd fel a háttered az Apex Legends segítségével!

Díszítsd fel a háttered az Apex Legends segítségével!

A Respawn grafikusai és a közösség is remek wallpapereket készítettek az Apex Legends karaktereiről. 

Az Apex Legends február elejei megjelenésekor letarolta a gamer társadalmat és hatalmas népszerűségnek örvend az egész világon, ráadásul a Respawn nemrég bejelentette, hogy a játékosbázis túlszárnyalta az 50 millió főt. A szédületes teljesítmény ellenére azonban a játék nem sokat változott az elmúlt néhány hónapban és a roadmap szerint Márciusra esedékes Battle Pass sem jelent még meg, ami miatt sokan elégedetlenkednek a fórumokon illetve a közösségi médiában. 

A nagy várakozás közepette szeretnénk egy kicsit elterelni a figyelmeteket, szóval most néhány Apex Legends háttérképet ajánlanánk figyelmetekbe. A wallpaperek alapvetően a karakterekre koncentrálnak, de van köztük néhány tájkép is a pályáról, illetve csoportképek és minimalista hátterek is. Ha szeretnétek köntösbe öltöztetni az asztalotokat, akkor kattintsatok az alábbi képre és pörgessétek végig a galériánkat!
Természetesen azokról sem feledkeztünk meg, akik a mobiljukon szeretnék viszont látni kedvenc legendájukat háttérképként.

Nektek egyébként ki a kedvenc karakteretek az Apex Legendsben? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Galéria

Kövess Minket!