Hivatalos: holnap érkezik a Battle Pass és a Season 1

A fejlesztők kiadtak egy nagyon rövid trailert, illetve a játék legelső BP-jének teljes tartalmát!

Nemrég az Apex Legends fejlesztői végre valahára lerántották a leplet a játék legelső komoly kontent bővítéséről, holnap hivatalosan is megérkezik a játékba a Battle Pass és vele együtt a legelső szezon! Íme a trailer:

Ebből sok mindent nem láthatunk, ám szerencsére ha felmegyünk az EA Games weboldalára, akkor mind a 100 jutalmat megtekinthetjük. Bizony, a Battle Pass 100 jutalmat rejt számunkra. Ahogyan az várható volt, lesz egy olcsóbb kiszerelés a BP-ből, melynek ára 950 coin, illetve lesz egy drágább, ami már 2800-at kóstál, ezért cserébe viszont instant megkapjuk az első 25 szintet.

Természetesen nem csak fizetős része van neki, akik nem szeretnének pénzt költeni a játékra, azok is hozzájuthatnak egy Wild Frontier skinhez, ami történesen Octane-re érkezik, 5 Apex ládához, illetve 18 Frontier statisztika táblához. Végigpörgetve a jutalmakat megakadhat a szemünk néhány különleges darabon, hatodik érzékünk segítségével tudjuk, hogy a szívetek mélyén mindannyian alig várjátok már, hogy feloldjátok a 24. szinten érkező Mozambique skint.

Viccet félretéve, vannak jó és kevésbé jó cuccok is ebben BP-ben, melyeket egyszerűen szintlépéssel oldhatunk fel. Ha mi szintet lépünk, akkor a Battle Pass egy újabb fejezete nyílik meg, és pontosan ezért mi arra számítunk, hogy a Respawn visszaállítja a szinteket, ismét mindenki level 1-ről indulhat majd. Persze ez csak tipp!

A jutalmak egészen a season végéig feloldhatóak, arról egyelőre viszont még nincs információ, hogy az meddig is tart majd. Holnap majd e téren is valószínűleg okosabbak leszünk.

Tehát 2019.03.19-én végre valahára be fut a játék első BP-je, és reméljük, hogy mellé megkapjuk rögtön Octane-t is!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!