Mi van a Battle Pass-ben, visszakapjuk az árát?

Mi van a Battle Pass-ben, visszakapjuk az árát?

Apex Legends - A bejelentés mellett az oldalra a majdnem pontos tartalom is felkerült, nézzük mit kapunk!

Tegnap végre valahára, a hatalmas csend után a Respawn bejelentette, hogy a mai napon, helyi idő szerint este 6 órakor érkezik az első szezon Battle Pass-e. A közösség már nagyon tűkön ült, hogy megérkezzen, egyesek unalmukba már külön meme videókat is gyártottak a témában.

A tegnapi bejelentés mellé szerencsére a Battle Pass tartalma is felkerült és nem tudjuk nem összehasonlítani egy picit a Fortnite Battle Pass-szel hiszen eléggé hasonló a felépítése. A legnagyobb kérdés, ami felmerül bennünk, hogy vajon visszakapjuk-e az árát. Jelenleg két verziója érhető el, van egy sima, és egy bundle, előbbi 950 Apex Coin (AC), míg az utóbbi 2800 AC. Természetesen az alapot nézzük meg, a másiknak biztos, hogy nem kapjuk vissza az árát.

Összeszámoltuk tételesen, hogy mi is található a Battle Pass-ben tartalomként:

  • 22 fegyver skin
  • 3 karakter skin az elején
  • 19 szintjelző 
  • 14 alkalommal Apex Coin
  • 9 XP boost
  • 9 betöltő karakterháttér
  • 8 intro
  • 7 lood tick (ez a kis robot, amit a játékban is szét lehet verni)
  • 8 egyéb sticker

A teljes Battle Pass tartalmat az alábbi galériában tekinthetitek meg.

Ezek alapján pedig két érdekesség merülhet fel. Az egyik, hogy a kezdeti hármat leszámítva egyáltalán nincsenek még Legend, azaz karakter skinek a pass-ban, ahogy az a fenti listából, illetve a képekből is kiderül. Ez lehet annak is köszönhető, hogy ezen a téren még van mit fejlődnie a játéknak. Hiába van már most egy tonnányi karakterkinézet, viszonylag kevés az olyan közöttük, ami igazán megfogná az embert, legalábbis szerintem.

A másik pedig a Battle Pass-ben található Apex Coinok. Hasonlóan a Fortnite-hoz, ahol 950 V-Buckba kerül, itt is 950 Apex Coint kell kicsengetni az alap csomagért. Ott jelenleg 13x100 V-buck jár vissza a játékosoknak, vagyis ha egyszer megvettük a Battle Pass-t és mindig kimaxoljuk azt, lényegében költeni sem kell a játékra, mert a következőt már kifarmoljuk. Az Apex-ben összesen 14-szer kapunk AC-t. Pontos összeget nem írtak mellé, de az EA bejelentése szerint összesen akár 1000 Apex Coint is ki lehet farmolni.

"These rewards are all in addition the 1,000 Apex Coins you can earn through the Battle Pass, which you can put towards unlocking the next Battle Pass." - hivatalos bejelentés az EA oldalán

Egy szó, mint száz, a tartalmak mellett ténylegesen nettó AC-ben is visszakapjuk a Battle Pass árát, így akik például kiváltották az ASUS promóciójában az 1000 Apex Coint, így ők lényegében ingyen meg tudják ezt is, és a soron következő Battle Pass-eket is venni, amennyiben elég szorgosak.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Galéria

Kövess Minket!