Már az első szezonban érkezhet az Apex tizedik legendája, Wattson

Már az első szezonban érkezhet az Apex tizedik legendája, Wattson

Minden jel arra mutat, hogy Octane után egy hónappal az új fegyvert, kettő hónappal később pedig Wattsont kapjuk meg.

A játékosok még mindig csak ismerkednek a nemrég megjelent Octane-nal, a jelek viszont arra mutatnak, hogy már az első szezonban megérkezik a beígért L-STAR LMG később pedig a második hőst Wattsont is megkapjuk:A PS4 magyar és angol nyelvű Apex Legends oldala is erről árulkodik, mivel a Teljesen új legendák és zsákmányok rész alatt azt láthatjuk, hogy: "A szezon során két legenda is bemutatkozik". Ezzel már szinte biztosak lehetünk abban, hogy érkezik egy új karakter ebben a szezonban a kérdés már csak az, hogy ki. A remek kutató munkának köszönhetően sokak szerint Wattson lehet a következő hős, aki már több helyen is feltűnt, legyen az intro cinematic, játékmenet trailer vagy éppen az új skineken olvasható Wattson felirat.

Emellett még Shroud szavai is ezt erősítik meg, aki az egyik streamjében elmondta, hogy a játékteszt idején Wattson tökéletesen működött is még ki is próbálta, de valamilyen oknál fogva végül mégsem került be a játékba egyből. Könnyen előfordulhat, hogy Octane és Wattson is kész volt már a játék megjelenésekor csak a fejlesztők próbálják kicsit kiszélesíteni a tartalmakat, hogy nehogy beleunjanak a játékosok.

Egyelőre viszont semmi hír nincs arról, hogy pontosan mi és mikor érkezik, de az biztos, hogy az eddigi leakek rendszerint valósággá váltak, pedig Octane-ról is sokan azt hitték, hogy csak egy jól sikerült Photoshop-ról van szó.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!