Közel másfél millió Ft-ot nyert a két magyar csapat az Apex Legends Twitch Rivals-ön

Közel másfél millió Ft-ot nyert a két magyar csapat az Apex Legends Twitch Rivals-ön

Ruben és FéregTV gárdája Pagoval, illetve bLYYY és Cucu felállása Mazarini igen eredményes lett!

A tegnapi napon tartották meg a második Apex Legends Twitch Rivals-t, ami az első lépcsőfoka volt a TwitchCon Europe-on megrendezésre kerülő döntőnek. Összesen 96 streamer csapott össze egymással az európai és amerikai régióból, természetesen külön-külön versenyen. Magyarországot a Kings of Sosnovka képviselte bLYYY-jal és Cucuval, illetve a HandyKeepo Rubennel és FéregTV-vel.

A svájci körös verseny igen érdekes menetet adott a versenynek, a lényege az volt, hogy mindig két csapat csapott össze egymással, az első fordulóban ugyebár mindenki 0-0-val indult, a második fordulóra viszont lettek 1-0-ás, illetve 0-1-es csapatok. Itt az 1-0-ás csapatok más 1-0-ás csapatokkal találkoztak, míg a 0-1-esek más 0-1-esekkel. Custom mérkőzés hiányában természetesen nem szó szerint egymással mérkőztek meg, sokkal inkább pontháború volt, aki az adott public meccsből többet tudott kihozni, az volt a befutó.

Annak ellenére, hogy a srácok külföldi csapattársai nem játszottak még túl sokat a játékkal, egész szép eredményeket tudtak elérni, néhány győzelem is sikeresen beficcent.

Összesítésben bLYYY-ék a 8. helyen, Rubenék pedig a 14. helyen végeztek, így az előbbi csapat 3250 dollárt, utóbbi pedig 2000 dollárt tehetett zsebre.

Gratulálunk a srácoknak!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!