Csupa TI győztes játékosból építene szupercsapatot az EHOME

Csupa TI győztes játékosból építene szupercsapatot az EHOME

Kisebb drámával indult, azonban még jól is elsülhet a kínai óriásnak a csapat megbolygatása.

Az EHOME mondhatni keresi önmagát, hiszen mikor volt már a TI2011-es döntőzésük, azóta pedig csak kisebb sikereket könyvelhetett el az együttes. Most éppen nagy átalakítások várhatóak az együttesnél, pláne miután az edző Zhang "xiao8" Ning és az egyik játékos, Li "iceice" Peng összekapott. Ő csak próbajátékon volt náluk, de gyorsan kiderült, hogy nem lesz megváltó, nem igazán illett bele xiao8 elképzeléseibe.

"Én voltam igazából a hibás, mivel nem gondoltam át előtte jobban a dolgokat."

Majd nem sokkal ez után további információkat is megszellőztetett. A DreamLeague Major búcsút követően a csapat, a vezetés és maga az edző is összeült, hogy megvitassák a jövőt. Ennek hatására többen elhagyták az együttest, a változás szele tehát már érezhető, és ha a fennmaradó 2 Major alapján szeretnének ott lenni selejtező nélkül az idei The International-on, akkor időszerű is volt.

Hivatalos bejelentés ugyan nem történt, viszont az alábbi három játékos mellé, csupa korábbi világbajnok ász érkezhet, ha hihetünk a megosztott információnak. Az edző három játékost tartott meg, Yang "End" Pu, Zhang "y" Yiping és Zhang "Faith_bian" Ruida, azonban Faith_bian lábadozása miatt több emberre lesz szükségük. Ő egyébként a virtuális harcmezőtől távol is támogatná a többieket, azonban a közzétett üzenete alatt, maga a szervezet posztolt egy képet. Ez alapján leszűrhető, hogy TI2, TI4 és TI6 bajnok érkezhet hozzájuk. Faith_bian és y ott volt egyébként a 2016-os győzelemnél. Xiao8 még a Newbee-val szerzett vb címet 2014-ben. A spekulációk szerint az ő régi nagy barátja, Ferrari_430 (TI2 aranyérmes) csatlakozhat hozzájuk a következő napokban. A többiekről nincs szó, de ha így haladnak egy all-star csapat - az eredmények alapján legalábbis - is összejöhet a kínai csapatnál.

Alighanem a következő napokban vagy héten okosabbak leszünk, hogy mi valósul meg az EHOME háza táján.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!