Shroudot megműtötték, egy ideig biztosan nem streamel majd

Shroudot megműtötték, egy ideig biztosan nem streamel majd

A begipszelt kézzel még sikerült minőségi streameket összedobnia, de most pihennie kell.

Michael "Shroud" Grzesiek történetét már valószínűleg mindenki ismeri. Sikeres profi CS:GO játékosból lett a shooter játékok királya, az Apex indulása óta pedig főleg megsokszorozódott a feliratkozók száma. Idén tényleg minden egyre jobban ment Shroudnak, bár nem mintha előtte nélkülöznie kellett volna. Szerencséjére a hivatása nagyon a szívéhez nőtt és már régóta látszik, hogy nem a pénzért csinálja, hanem azért, mert tényleg törődik a nézőivel és szeretne olyan minőségi szórakoztatást nyújtani, amilyet csak tud.

Néha nehéz elfelejteni ha csak a játékát nézzük, de Shroud is egy ember, aki hibázni is tud. Így esett meg az, hogy egy ritka alkalommal elhagyta huzamosabb ideig a házát, majd kiment az elektromos rollerjéhez és mindenféle védőfelszerelés nélkül 50-60 km/h-os sebességgel bukott egyet. Szerencséjére a karjára esett, ráadásul a balra, de a sérülései olyan komolyak voltak, hogy műteni kellett, ráadásul kétszer. Az időpontig viszont ugyanúgy streamelt, hisz egy pillanatra sem tud elszakadni a Twitch-től. Most viszont úgy néz ki, hogy muszáj lesz, mivel a műtét sikeres volt, de a pihentetés mellett a kínzó fájdalom is zavaró lehet, így most kijelentette: egy ideig biztosan nem streamel.

Bár ezt a baleset után is megígérte, később mégis leült játszani és streamelni, mintha mi sem történt volna. Reméljük, hogy egészségi állapotát nem kockáztatja tovább a nézők kedvéért és a rajongók is hagyják pihenni egy kicsit. Az szinte biztos, hogy így már nem ő lesz majd a legtöbb feliratkozóval rendelkező streamer, de úgy érzem, hogy ez kis ár a gyógyulásért cserébe.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!