Ötletes megoldás az átláthatóbb death boxokra és a gyorsabb lootolásra!

Ötletes megoldás az átláthatóbb death boxokra és a gyorsabb lootolásra!

Apex Legends -Egy ilyen pörgős játékban sosem lehet elég gyorsan lootolni. Ez a megoldás segítene benne egy keveset.

Ha voltunk már eddig olyan szerencsések, hogy sikeresen megöltünk valakit a játékban, akkor bizonyára megpróbáltuk őt ki is lootolni. Alapvetően nincs sok gond szerintem a lootolással, nagyon gyors és dinamikus, talán néha a kiegészítők helye az ami érdekes lehet, hogy például mindig a kézben tartott fegyverre megy fel a scope, hiába akarnánk a másikra. 

Azonban a csata nagy hevében még ez a dinamikus rendszer is néha lassú lehet. Erre érkezett egy egészen jó ötlet a közösségtől, hogy miként lehetne még átláthatóbbá tenni a dolgot. Ha jelenleg kilootolunk valakit a csatamezőn, akkor az alábbi kép fogad minket.

Sokszor nem fog minden kiférni és ilyenkor kicsit problémás lehet mindent végigpörgetni és felmérni a helyzetet, hogy mi is van pontosan a halott játékosnál. Szerencsére van megoldás, legalábbis elméletben. 

Jelenleg elég magasak az ikonok és ez nem mindig optimális. Az egyik megoldás az lenne, hogy az ikonokat és a sorokat egyszerűen kisebbekké tennék, így több minden fér ki a képernyőre.

Így jóval kevesebbet kellene görgetni a menüben, gyorsabban felmérhetjük, hogy mi is kell nekünk pontosan. Ezt azonban még tovább lehet vinni, itt rácsosan osztanák el a tárgyakat, így nem csak a magasság, de a szélesség is csökkenne, vagyis egy sorba rögtön két tárgyat láthatnánk. Ennek az egyetlen "veszélye", hogy kisebb ikonoknál könnyebben mellékattinthatunk a nagy rohanásban, bár ha ennyire sem tudunk célozni, akkor lehet más bajunk is lesz a játékban.

Az utolsó verzió pedig a mostanit és a rács verziót mosná össze, azaz továbbra is egy sorban két tárgyat látnánk, viszont csak ikonok formájában, tehát magasabbak lennének, de a szövegek már lemaradnának. Ha nagyon őszinték akarunk lenni, pár kör után már úgyis tudni fogjuk, hogy melyik fegyver mire való, mi jár mellé stb., az ikonok szerencsére eléggé megkülönböztethetőek egymástól.

Neked melyik megoldás tetszik a legjobban?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!