Átveréssel vádolta meg KingRichardot a grafikus, akitől komplett csatorna rebrandet kért

Átveréssel vádolta meg KingRichardot a grafikus, akitől komplett csatorna rebrandet kért

Gabe szerint a híres streamer rengeteg munkát adott neki, majd miután elkészült vele, nem fizetett semmit.

A 21. században mondhatni napi rutintevékenységgé vált az emberek kihasználása, a másik idejének és érzéseinek semmibe vétele. Valaki valahol, néhány évvel ezelőtt tökéletesen megfogalmazta ezt a helyzetet: "Az a baj a mai világgal, hogy a tárgyakat szeretjük, az embereket pedig használjuk."

Ehhez a témához kapcsolódó történetet osztott meg egy dizájner, aki azt állítja, hogy a világszerte ismert streamer, KingRichard, teljes csatorna rebrandet kért tőle, majd miután az elkészült, azt mondta, hogy mégse kell és nem fizetett. Rebrand alatt azt kell érteni, hogy minden, ami csak a csatorna részét képezi; alertek, hátterek, effektek, sőt még a streamer saját merch cuccai is teljesen új megjelenést kapnak. Egy olyan csatorna esetében, mint KingRichardé ez bizony óriási munka, hiszen a magas színvonal elvárt, és rengeteg apróságra kell figyelni.

Ezt a munkát Gabe kapta meg, aki nemrég feltöltött Youtube-ra egy videót, amiben részletesen elmondta, és bemutatta, hogy Richard mi mindent kért tőle.

A videó végén azt is elmeséli, hogy Richard menedzsere aztán megkereste őt, és azt mondta, hogy tetszett nekik nagyon amit csinált, de meggondolták magukat és igazából nem fizetnének érte.

Az esetet KingRichard a streamjén kommentálta, ahol még el is sírta magát a vádak hallatán. Azt mondta, hogy ő soha nem vert át senkit, ő nem ilyen ember.

Végül úgy fest, hogy a történet végére hamar pont kerül majd, Gabe kiírta Twitterére, hogy beszéltek Richarddal és privátban megoldják, ezért kéri, hogy ne zaklassa őt tovább senki. Minden ezzel kapcsolatos tweetet, posztot leszedett az oldalairól, a fenti videó is már csak nem publikusként van fent Youtube-on.

A történet mélyebb részleteit természetesen csak a két fél ismerheti, épp ezért fontos, hogy ne ítéljük el egyiküket sem semmiért, ahogyan az látható elvileg sikerült megoldást találniuk, reméljük, hogy a gyakorlatban is működni fog.

KingRichard egyébként sikeresen behúzta a tegnapi (mai) Twitch Rivals amerikai szériáját.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!