A Boston Uprising ismét vert helyzetből fordított az Overwatch Leagueben!

A Boston Uprising ismét vert helyzetből fordított az Overwatch Leagueben!

A csapat harmadszorra hozott össze ilyen bravúrt az idei szezonban. 

Attól függetlenül, hogy az Overwatch League második etapja a legújabb frissítésen játszódik és még az új hős, Baptiste is elérhető, az elmúlt hónapok metája még mindig kísért minket és a csapatok továbbra is előszeretettel használják a GOATS kompozíciót. A körülményekre való tekintettel az alakulatok közti erőviszonyok sem változtak sokat és az eddig nehézségekkel küzdő Los Angeles Valiant számára nyitómeccsükön nem sok babér termett. 

A Los Angeles Valiant továbbra is csak szenved az Overwatch League-ben

Sokan abban bíztak, hogy az Overwatch League második etapjának kezdetére az új frissítés és Baptiste miatt a GOATS rémálom véget ér, sajnos azonban már a nyitónapon már látszott, hogy a kompozíció a legtöbb szituációban továbbra is nagyon erős és a csapatok nem szeretnének kockáztatni.

Természetesen azért látszik a csapatokon, hogy szeretnének mást játszani és szerencsére a harmadik versenynapon már egyre több olyan találkozó volt, ahol a DPS hősök domináltak. A Philadelphia Fusion vs Florida Mayhem találkozón például szívmelengető volt Carpét ismét Widowmakeren látni, de Anubison például Eqo előkapta az öreg Jakeratet is. A kevert meta ugyan nem feküdt annyira jól a floridaiaknak és a Philly behúzta a meccset, mégis egy akció dús meccset tekinthettünk meg. A második találkozó és bővelkedett izgalmakban és annak ellenére, hogy a Torontó hamar elhúzott két ponttal, a Bostonnak valamilyen csoda folytán sikerült kiegyenlítenie, ráadásul az ötödik pályán meg is nyerték az összecsapást. 

Overwatch League on Twitter

Chillin' like a VILLAIN! @Colourhex217 #OWL2019 LIVE: https://t.co/U6dIipgQGs https://t.co/tfleuhFgR8

Az este további összecsapásain a New York Excelsior kinullázta a Shanghai Dragonst, a Chengdu Hunters pedig félelmetes játékkal, melyben Symmetra is szerepet kapott Hanamurán, a földbe döngölte a Paris Eternalt. Ha szeretnétek visszanézni a találkozókat, kattintsatok az alábbi videóra!


A második etap harmadik versenynapjának eredményei tehát a következők!

  • Florida Mayhem vs. Philadelphia Fusion - 1:3 
  • Toronto Defiant vs. Boston Uprising - 2:3
  • New York Excelsior vs. Shanghai Dragons - 3:0
  • Chengdu Hunters vs. Paris Eternal - 4:0

Ma éjjel pedig az alábbi mérkőzéseket tekinthetjük meg, közép-európai idő szerint:

  • San Francisco Shock vs. Guangzhou Charge - 21:00 
  • Atlanta Reign vs. London Spitfire - 22:45
  • Vancouver Titans vs. Hangzhou Spark - 00:30
  • Washington Justice vs. Chengdu Hunters - 02:15

A küzdelmeket az Overwatch League Twitch csatornáján követhetitek majd. Jó szórakozást!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!