Glitch a köbön: Most már ringlispílt is játszhatunk a Gibraltar-Caustic bugnak köszönhetően

Ritkán látjuk a közösséget egy bug bennmaradásáért könyörögni, de most ezt a helyzet.

A legújabb frissítéssel a Respawn elárulta, hogy a Crossplay és a ranked rendszer is messze van még. Emellett persze rengeteg hibát javítottak és pár életminőséget javító változtatás is érkezett, de a frissítés legfontosabb része egy új hiba eljövetele volt, ami lassan már egy hete nevetteti az embereket. A képlet egyszerű: a csapatba kell egy Caustic és egy Gibraltar, előbbi fogja a hordóit és rápakolja Gibby páncéljára, ami nemes egyszerűséggel ráragad, ezt pedig szinte a végtelenségig tudjuk ismételni, míg ilyen absztrakt művek nem születnek:Először csak ez a kombó volt ismert, de később kiderült, hogy Octane végső képessége is ráragasztható Gibraltarra, így végtelen ugrásokkal közlekedhetünk a pályán:

Gibby + octane jump pad = people try hard from r/apexlegends

Ez viszont még mindig nem a jéghegy csúcsa volt, mivel a játékosok rájöttek arra is, hogy a Caustic-Gibraltar kombót Pathfinderrel kiegészítve megkapjuk a tökéletes falunapi ringlispílt:

A poént egyébként a fejlesztők is megértették és könnyen előfordulhat, hogy egy jó ideig még velünk marad ez a roppant szórakoztató hiba. Kíváncsian várjuk, hogy mit tud még kitalálni a közösség, de az biztos, hogy legalább Gibraltar sokkal nagyobb népszerűségnek örvend.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

  

Kövess Minket!