Hammond stílusosra veszi a figurát a Storm Rising eventkor!

Hammond stílusosra veszi a figurát a Storm Rising eventkor!

A hőskinézet Epicnek számít, tehát 750 kreditbe kerül majd. 

Nyakunkon a Storm Rising esemény, ahol az Overwatch egy múltbéli küldetésén vehetünk majd részt. Az esemény közeledtével a Blizzard el is kezdte bejelentgetni a várható hőskinézeteket, először a Talon Baptiste, a Clown Junkrat, a Scientist Moira, ma pedig a Deadlock McCree érkezett.

McCree kapta a következő Storm Rising hőskinézetet!

Az idei Archives eseménykor a karibi térségbe látogathatunk majd el és részesei lehetünk az Overwatch és a Talon szervezetek múltbéli konfliktusának. Jövőhét kedden kezdődik az idei Archives esemény, melynek a Storm Rising fantázianevet adták és előreláthatólag egy karibi missziót teljesíthetünk majd a PvE küldetés során, amiben a Talon és az Overwatch is érintett volt az információk szerint.

Habár ma már nem várunk semmilyen újdonságra, nemrég a PlayStation hivatalos Twitter oldala bejelentette, hogy Hammond is kap majd egy hőskinézetet a jövőhét folyamán. A skin a High Roller nevet viseli és a kidolgozás alapján Epicnek számít. Ha szeretnétek jobban szemügyre venni a rendkívül stílusos hörcsögöt, azt az alábbi bejegyzésben tehetitek meg.

PlayStation on Twitter

Roll with style Behold Hammond's High Roller Wrecking Ball skin, coming to Overwatch April 16: https://t.co/mRHFStuyub https://t.co/WHPp1DC2pO

 Érdekesség, az Overwatch Twitter oldala a nemrég elkezdte húzni a játékosbázis agyát egy lehetséges Hammond highlight intróval is, ami igencsak drámainak ígérkezik. 

Overwatch on Twitter

@heaIsIuto3o https://t.co/p9W8xNJ3Iz

Nektek hogy tetszenek ezek a kozmetikai cuccok? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!