McCree kapta a következő Storm Rising hőskinézetet!

McCree kapta a következő Storm Rising hőskinézetet!

Az idei Archives eseménykor a karibi térségbe látogathatunk majd el és részesei lehetünk az Overwatch és a Talon szervezetek múltbéli konfliktusának. 

Jövőhét kedden kezdődik az idei Archives esemény, melynek a Storm Rising fantázianevet adták és előreláthatólag egy karibi missziót teljesíthetünk majd a PvE küldetés során, amiben a Talon és az Overwatch is érintett volt az információk szerint. A start közelségére való tekintettel a fejlesztők el is kezdték bemutatni a ránk váró hőskinézeteket, melyek közül a Talon Baptiste volt az első, tegnap pedig felfedték a Clown Junkratet és a Scientist Moirát is. 

Junkrat bohócnak, Moira pedig tudósnak öltözik a Storm Rising eseménykor!

Az idei Archives eseményt Storm Rising-nak nevezte el a Blizzard és a csepegtetett információk alapján a karibi térségbe látogathatunk majd el és szemtanúi, illetve részesei lehetünk a Talon és az Overwatch szervezetek konfliktusának. Jó szokásához híven a stúdió el is kezdte bemutatni az eseménnyel érkező hőskinézeteket, melyek közül a Talon Baptiste volt az első a sorban.

Természetesen a mai nap sem maradunk új skin nélkül, ugyanis a Play Overwatch nemrég bemutatta a Deadlock McCreet , ami Legendarynak számít, tehát 3000 érmét kell majd ráköltenünk, ha szerencsétlenek lennénk a ládanyitások során. A hőskinézetet az alábbi bejegyzésben tudjátok jobban szemügyre venni. 

Overwatch on Twitter

Saddle up with the infamous outlaw gang. Go on the run as DEADLOCK MCCREE (Legendary)! Chase the truth: April 16 https://t.co/KxqA7VtQHn https://t.co/lpKZ6tUoXg

Nektek egyébként hogy tetszik ez a skin? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!