A Battle for Los Angeles zárja az Overwatch League második hetét!

A Battle for Los Angeles zárja az Overwatch League második hetét!

A rangadó azonban valószínűleg elég egyoldalúan alakul majd a csapatok közti erőviszony különbségek miatt. 

A Los Angeles Valiant számára eddig katasztrofálisan alakult az Overwatch League második szezonja, mivel a csapat egyáltalán nem tudott alkalmazkodni a GOATS metához és az első etapban például minden egyes mérkőzésüket elvesztették. A Stage2 nem kezdődött fényesen számukra és beleszaladtak egy csúnya zakóba a San Francisco Shock ellen, a második héten azonban sikerült legyőzniük a dafran elvesztését gyászoló Atlanta Reignt. 

A Los Angeles Valiant végre győzni tudott az Overwatch Leagueben!

A 2019-es Overwatch League szezon egyik legmeghatározóbb alakja a New York Excelsior, ami minden egyes alapszakaszi meccsét megnyerte eddig és csak az első etap rájátszásában kapott csak ki. A csapat egyetlen méltó ellenfelének eddig csak a szintén koreai Vancouver Titans tűnik, akik viszont egyszer sem vesztettek még idén.

A hét harmadik versenynapján a tavalyi Grand Finalst játszotta újra a London Spitfire és a Philadelphia Fusion. Előjáróban nehéz volt megtippelni, melyik alakulat számít erősebbnek, ráadásul a meccs is nagyon szoros volt, végül azonban a koreaiak távozhattak győzelemmel. A második mérkőzésen a Vancouver Titans nem nagy meglepetésre megverte a Houston Outlawst. Sokaknak úgy tűnhetett, hogy a kanadaiaknál remegett a léc néhol, de ki kell hogy ábrándítsak mindenkit, a találkozó igazából csak egy ragadozó és prédájának játékát tükrözte. 

Overwatch League on Twitter

Will @BigGooseOW ever NOT BE LOOSE!?!? #OWL2019 The @LAGladiators take the series, but the @GZCharge are still hoping to steal the final map! Get in here & join us: https://t.co/U6dIipgQGs https://t.co/zsq52ly4Zw

Az este további összecsapásain a Dallas Fuel kinullázta a Toronto Defiantot, a Los Angeles Gladiators pedig ugyan így tett a Guangzhou Charge csapatával. Ha kíváncsiak vagytok a küzdelmekre, kattintsatok az alábbi videóra!


A második hét harmadik versenynapjának eredményei tehát a következők!

  • London Spitfire vs. Philadelphia Fusion - 2:1
  • Vancouver Titans vs. Houston Outlaws - 3:1
  • Dallas Fuel vs. Toronto Defiant - 4:0
  • Los Angeles Gladiators vs. Guangzhou Charge - 4:0

Ma éjjel pedig az alábbi mérkőzéseket tekinthetjük meg. Érdekesség, hogy a hetet a Battle for Los Angeles zárja, amit a Gladiators csupán egyszer, míg a Valiant ötször tudott már megnyerni. 

  • Dallas Fuel vs. Paris Eternal - 21:00 
  • Atlanta Reign vs. Washington Justice - 22:45
  • New York Excelsior vs. Florida Mayhem - 00:30
  • Los Angeles Valiant vs. Los Angeles Gladiators - 02:15

A küzdelmeket az Overwatch League Twitch csatornáján követhetitek majd. Jó szórakozást!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!