Hirdetés

A Battle for Los Angeles zárja az Overwatch League második hetét!

A rangadó azonban valószínűleg elég egyoldalúan alakul majd a csapatok közti erőviszony különbségek miatt. 

Hirdetés

A Los Angeles Valiant számára eddig katasztrofálisan alakult az Overwatch League második szezonja, mivel a csapat egyáltalán nem tudott alkalmazkodni a GOATS metához és az első etapban például minden egyes mérkőzésüket elvesztették. A Stage2 nem kezdődött fényesen számukra és beleszaladtak egy csúnya zakóba a San Francisco Shock ellen, a második héten azonban sikerült legyőzniük a dafran elvesztését gyászoló Atlanta Reignt. 

A Los Angeles Valiant végre győzni tudott az Overwatch Leagueben!

A 2019-es Overwatch League szezon egyik legmeghatározóbb alakja a New York Excelsior, ami minden egyes alapszakaszi meccsét megnyerte eddig és csak az első etap rájátszásában kapott csak ki. A csapat egyetlen méltó ellenfelének eddig csak a szintén koreai Vancouver Titans tűnik, akik viszont egyszer sem vesztettek még idén.

A hét harmadik versenynapján a tavalyi Grand Finalst játszotta újra a London Spitfire és a Philadelphia Fusion. Előjáróban nehéz volt megtippelni, melyik alakulat számít erősebbnek, ráadásul a meccs is nagyon szoros volt, végül azonban a koreaiak távozhattak győzelemmel. A második mérkőzésen a Vancouver Titans nem nagy meglepetésre megverte a Houston Outlawst. Sokaknak úgy tűnhetett, hogy a kanadaiaknál remegett a léc néhol, de ki kell hogy ábrándítsak mindenkit, a találkozó igazából csak egy ragadozó és prédájának játékát tükrözte. 

Overwatch League on Twitter

Will @BigGooseOW ever NOT BE LOOSE!?!? #OWL2019 The @LAGladiators take the series, but the @GZCharge are still hoping to steal the final map! Get in here & join us: https://t.co/U6dIipgQGs https://t.co/zsq52ly4Zw

Az este további összecsapásain a Dallas Fuel kinullázta a Toronto Defiantot, a Los Angeles Gladiators pedig ugyan így tett a Guangzhou Charge csapatával. Ha kíváncsiak vagytok a küzdelmekre, kattintsatok az alábbi videóra!


A második hét harmadik versenynapjának eredményei tehát a következők!

  • London Spitfire vs. Philadelphia Fusion - 2:1
  • Vancouver Titans vs. Houston Outlaws - 3:1
  • Dallas Fuel vs. Toronto Defiant - 4:0
  • Los Angeles Gladiators vs. Guangzhou Charge - 4:0

Ma éjjel pedig az alábbi mérkőzéseket tekinthetjük meg. Érdekesség, hogy a hetet a Battle for Los Angeles zárja, amit a Gladiators csupán egyszer, míg a Valiant ötször tudott már megnyerni. 

  • Dallas Fuel vs. Paris Eternal - 21:00 
  • Atlanta Reign vs. Washington Justice - 22:45
  • New York Excelsior vs. Florida Mayhem - 00:30
  • Los Angeles Valiant vs. Los Angeles Gladiators - 02:15

A küzdelmeket az Overwatch League Twitch csatornáján követhetitek majd. Jó szórakozást!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?