A Gladiators nyerte a Battle for Los Angelest az Overwatch Leagueben!

Ezzel a győzelemmel a csapat ráadásul már fél lábbal az etapvégi rájátszásban érezheti magát. 

Akár csak a klasszikus sportokban, egyes Overwatch League csapatok között is komoly, mégis egészséges rivalizálás van. A Texas állami Dallas Fuel és Houston Outlaws összecsapása például mindig is feltüzelte a rajongókat, a két alakulat találkozója azonban mégsem érhet fel a Valiant és a Gladiators rangadóihoz, amiket jó marketing fogásként Battle for Los Angelesnek neveztek el.  

A Valla ugyan korábban dominálta ezeket a meccseket, az idei csapatuk nem feltétlenül a legjobb és az első etapot például 0-7 statisztikával zárták. Ezzel szemben a Gladiators viszonylag jó teljesítményt nyújtott az elmúlt néhány hétben és három győzelemmel érkeztek meg a Battle for Los Angelesre. Az erőviszonyok miatt a találkozó viszonylag kiszámíthatóan alakult és az oroszlánok ha nem is simán, de összezúzták a Valla angyalait. A győzelem után a város új királya nem is kímélte legyőzött ellenfelét és egy rendkívül vicces bantert tettek közzé a Twitteren.

Az este további meccsein a Dallas Fuel megszerezte második győzelmét az etapban, ezúttal a Paris Eternal ellen, a New York Excelsior kinullázta szegény Florida Mayhemet, az Atlanta Reign pedig 3-1-re verte a Washington Justice csapatát. Érdekesség, hogy az utóbbi meccsen Eichenwalde első pontjánál Erster zseniális játékkal 6 killt is összehozott Tracerrel, teljesen elpusztítva a fővárosi alakulatot. 

Ha szeretnétek visszanézni a mérkőzéseket, kattintsatok az alábbi videóra!


A második hét utolsó versenynapjának eredményei tehát a következők!

  • Dallas Fuel vs. Paris Eternal - 2:1
  • Atlanta Reign vs. Washington Justice - 3:1
  • New York Excelsior vs. Florida Mayhem - 4:0
  • Los Angeles Valiant vs. Los Angeles Gladiators - 1:2

A versenysorozat második etapjának állását pedig az alábbi képen tekinthetitek meg. 

Szerintetek egyébként melyik csapat fogja nyerni az Overwatch League második etapját? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!