"Már inkább játszanék a PUBG-vel... Ez azért sokat elmond" - Shroudnak elege lett az Apexből

Lag és hiányzó új tartalom a legnagyobb probléma Shroud szerint.

Az Apex Legends gyors és borzalmasan nagy sikere könnyen lehet, hogy a visszájára fordul, hiszen egyre kevesebben nézik Twitch-en a játékok és valószínűleg a játékosbázis is komolyan lecsökkent. Csak találgathatunk, hogy mi lehet az ok, de a laggos szerverek mellett a kontent hiánya és a Respawn új Star Wars projektje is komolyan beleszólhat abba, hogy mennyi időt és forrást tudnak biztosítani az Apexnek. Mostanában már a legnagyobb streamerek se ültek le szívesen játszani a játékkal, így egy ördögi kört létrehozva. A napokban Shroud viszont visszatért kicsit játszani, de a lag hamar elvette a kedvét és pár meccs után már mondta, hogy "még három ilyen kör és itt hagyom ezt a játékot örökké." Ezután pedig azt is megemlítette, hogy inkább játszana a PUBG-val, ami azért sokat elmond az Apexről.

Nem is kellett sok hozzá, hogy még inkább felkapja a vizet, mivel a következő meccsen a kezdéskor jól ismert lassított mozgás keserítette meg az életét.

Túl sokat nem lehet sajnos ezekhez a képkockákhoz hozzáfűzni, hisz az akadozó szerverek tényleg teljesen elronthatják a játékélményt. Emellett pedig már régóta rádiócsend van a fejlesztők körül, fogalmunk sincs, hogy mi és mikor érkezhet majd a játékba. Végül, de nem utolsó sorban pedig a fent említett új Star Wars játék sem túl biztató, hiszen a Respawn által gyártott cím rengeteg munkaerőt vonhat el akár az Apex-től is. Érdemes viszont azt is megemlíteni, hogy sokaknak már a műfajból van elegük és könnyen előfordulhat, hogy az Apex volt az utolsó igazán sikeres Battle Royale játék.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

  

Kövess Minket!