Telt házas lesz a Dallas Fuel hazai hétvégéje az Overwatch League-ben!

Telt házas lesz a Dallas Fuel hazai hétvégéje az Overwatch League-ben!

A csapatnak mindkét napra sikerült megtöltenie a 4500 fő befogadására alkalmas Arlington Esports Centert. 

Az Overwatch League második etapjában nagyjából hasonló erőviszonyok uralkodnak a csapatok között, mint a Stage1 során, így a meccsek kimenetelei sok esetben előre sejthetőek. A legutóbbi játéknapon például egyértelmű volt, hogy a Gladiators lesz majd Los Angeles új királya, mivel a Valiant továbbra sem találja a helyét a abszolút nem teljesítenek jól a jelenlegi metában.

A Stage 2 érdekessége egyébként, hogy a negyedik hét során rendezik majd az első "hazai hétvégét", ahol az e-sport leendő száguldó cirkusza a Dallas Fuel hazai arénájába látogat majd. A mérkőzéseknek az Arlingtoni Esports Stadium ad majd otthont Április 27. és 28 között, a csapat pedig nemrég bejelentette, hogy mindkét napra eladták a jegyeket, így a 4500 fő befogadására alkalmas komplexum tele lesz a két nap során. 

Mindez hatalmas teljesítmény a csapat részéről, mivel az egész rajongótábor és a befektetők is árgus szemekkel figyelik majd, hogy sikerül a két napos rendezvény. A hétvégét nevezhetjük amolyan fő próbának is a 2020-as szezon előtt, amikor is az Overwatch League alakulatok már a saját arénáikban fogják rendezni a meccseiket és az egész versenysorozat folyamatosan más városba látogat majd. A telt házzal kapcsolatban egyébként a Dallas Fuel vezérigazgatója, Mike Rufail az alábbiakat nyilatkozta.

"Különösen izgatottak vagyunk amiatt, hogy történelmet írhatunk és az Overwatch League első hazai meccseit Dallasban rendezhetjük meg. A Homestand Weekend (az esemény hivatalos neve - a szerk) remek szórakozást nyújt majd az Észak Texasban élő rajongók számára, akik nyolc mérkőzést tekinthetnek meg a két nap során. Büszkék vagyunk továbbá, hogy ezt az egész élményt megoszthatjuk majd a világ összes rajongójával a közvetítéseken keresztül." 

A nyolc mérkőzés, mely a második etap teljes negyedik hetének felel meg, a menetrend alapján a következő lesz:

Április 27.

  • Paris Eternal vs. London Spitfire
  • Hangzhou Spark vs. Chengdu Hunters
  • Houston Outlaws vs. Seoul Dynasty
  • Los Angeles Valiant vs. Dallas Fuel

Április 28.

  • Hangzhou Spark vs. Paris Eternal
  • Chengdu Hunters vs. London Spitfire
  • Los Angeles Valiant vs. Seoul Dynasty
  • Dallas Fuel vs. Houston Outlaws

A zárónap utolsó mérkőzése különösen izgalmasnak ígérkezik, mivel a Fuelnek és az Outlawsnak is Texas állam a székhelye, aztán a csapatoknak hazai közönség előtt kell majd bizonyítaniuk. Az előzetes információk alapján még az Atlanta Reign és a Los Angeles Valiant rendez majd hazai hétvégéket a Season 2 során. 

Szerintetek egyébként működőképes lehet ez a formátum a 2020-as szezonban? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!