Hirdetés

Izgalmas meccseket hoz az Overwatch League második etapjának harmadik hete!

A Dallas Fuel vs. Seoul Dynasty rangadót mindenféleképpen érdemes lesz figyelni.

Hirdetés

Az Overwatch League idei szezonja azért is különleges, mert a Los Angeles Valiant, az Atlanta Reign, illetve a Dallas Fuel már a hazai arénáiban is rendez majd mérkőzéseket. Utóbbi csapat eseménye a második etap teljes negyedik hetét teszi majd ki és nemrég bejelentették, hogy az utolsó szálig is elfogytak a jegyek és az Arlingtoni Esports Center mindkét nap tele lesz. 

Ne rohanjunk azonban ennyire előre, hiszen a harmadik hét programja még hátra van és a ezúttal is 16 mérkőzésen izgulhatunk a csapatokért. A versenyhét szerencsére hoz néhány igencsak izgalmas párosítást is, összecsap például a régi rivális Dallas Fuel és Seoul Dynasty, plusz a komoly közös múlttal rendelkező New York Excelsior és Philadelphia Fusion, de érdemes lesz figyelni a Gladiators vs. Hunterst is, hiszen a kínai csapat elképesztő taktikákkal rukkolt elő korábban, a Los Angelesnek pedig mindenféleképpen nyernie kell, ha szeretné bebiztosítani magának a rájátszást. Az alakulatok közti erősorrend egyébként igencsak érdekesen alakul, legalábbis Montecristo legutóbbi elemző videója alapján. 

 
De haladjunk is tovább a ma esti meccsekkel: 

  • New York Excelsior vs. Philadelphia Fusion - 01:00 
  • San Francisco Shock vs. Toronto Defiant  - 02:45
  • Florida Mayhem vs. Los Angeles Gladiators - 04:30
  • Vancouver Titans vs. Dallas Fuel- 06:15

Előreláthatólag az Excelsior legyőzi majd a Fusiont, a Cisco átgázol majd a Torontón, ahogy a Gladiators is a Mayhemen, egyedüli kérdés csupán, hogy a Dallas Fuel tud-e valamit kezdeni az eddig veretlen Vancouver Titans ellen. A meccseket az Overwatch League Twitch csatornáján követhetitek majd, jó szórakozást!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?