Félreteszi a Respawn a Titanfall projektet az Apex Legends miatt

Félreteszi a Respawn a Titanfall projektet az Apex Legends miatt

Logikus döntést hozott meg a Respawn, amikor úgy döntöttek, hogy az Apex Legendsre fókuszálnak a Titanfall projekt helyett!

Az Electronic Arts és a Respawn Entertainment aranytojást tojó tyúkja veszített a népszerűségéből, de még messze nem szabad temetni az idei év eddigi legnagyobb durranását a videojátékok világában. A Respawn Entertainment ügyvezető producere, Drew McCoy bejelentette, hogy a fejlesztők félretesznek minden jövőbeli Titanfall játékkal kapcsolatos munkafolyamatot és teljes erőbedobással fókuszálnak az Apex Legendsre. McCoy egy blogbejegyzésben további részleteket is közölt a Respawnnál zajló folyamatokról.

"Annak ellenére, hogy egyszerre több játékot is fejlesztenek a Respawnnál, fontos megérteni, hogy egy teljesen különálló csapatok dolgoznak az Apex Legends-en és a Star Wars Jedi: Fallen Orderen. Az Apex teljes támogatásának érdekében minden erőforrást megvonunk a jövőbeli Titanfall játékoktól egyelőre."

Ez azt jelenti, hogy végre a rajongók által várt tartalmak végre megérkezhetnek az Apexbe, legyen az a Solo / Duo mód, új Legendek és fegyverek, esetleg új térképek. Ami biztos, hogy az Apexnél teljesen más filozófiával dolgoznak a fejlesztők, mint a Fortnite-nál, vagy PUBG-nél. McCoy a napokban kijelentette, hogy ritkábban adnak majd ki frissítéseket a játékhoz, azonban ezeket a patcheket valódi tartalommal töltik meg. Egyelőre a Season 2-n dolgoznak nagy erőkkel és júniusban már jöhet is a bejelentés, ami leleplezi az Apex következő korszakát, benne a legújabb Battle Pass-szel.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

  

Kövess Minket!