WiLD vagy a RIFT lesz az MNEB első szezon bajnoka? Nézd és nyerj!

WiLD vagy a RIFT lesz az MNEB első szezon bajnoka? Nézd és nyerj!

Regisztrálj, vedd fel az MNEB küldetést és nyerj, hiszen 2 szerencsés egyén Season Passal gazdagodik.

Április 27-én szombaton a végéhez érkezik a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság első szezonja és a Rainbow Six: Siege mezőnyéből a két legerősebb gárda maradt talpon, hogy eldöntsék ki lesz hazánk megkoronázott királya.

Az eddigi legnagyobb összdíjazású versenyben 8 résztvevő indult útjára 2019 januárjában és a számtalan küzdelem után végül 2 együttes maradt áprilisra, akik a győri PlayIT keretein belül egy utolsó, mindent eldöntő finálét vívhatnak a bajnoki címért. A RIFT és a WiLD egymásnak feszülése az év egyik legjobb párharcát hozhatja, mert egyértelműen ez a két csapat uralta az elmúlt esztendőben a hazai légkört. A liga összdíjazása 3.1 millió forint, így tehát a presztízsen kívül is nagy a tét.

Fontos, hogy a weboldalunkon futó - regisztrációt követően - nyereményjátékokban Ti is részt vehettek. A küldetések révén Season Passok üthetik a markotokat. Mit is kell tudni ezekről a küldetésekről?

Az első szezon zárásaként a nézőkről és a követőkről sem felejtkeztünk meg, hiszen az utolsó hétvégére is maradt még küldetés. Nincs más teendőtök, mint az alábbi oldalra kattintani és követni az ott leírtakat, a végén 2 újabb Season Pass talál gazdára:

Egyetlen kérdés maradt már csak megválaszolatlan:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!