A legszebb lövések és akciók egy helyen, íme az MNEB finálé legjobb pillanatai!

A legszebb lövések és akciók egy helyen, íme az MNEB finálé legjobb pillanatai!

Kapcsi, Doge és BanzaJ fémjelezte trió egy ideig tartotta a lelket a RIFT-ben, de aztán nem volt ellenszer a vadak ötösére. Íme a legjobb fejesek és lövések az MNEB első szezonjának fináléjáról.

Az április 27-én lezajlott Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság Rainbow Six: Siege fináléja Győrben hatalmas harcot hozott a RIFT és a WiLD között. Igaz az első pálya jóval simább eredményt hozott, mint azt vártuk volna, de a másodikon már a kiélezett küzdelem jegyében zajlott. Bővebben a döntőről itt olvashattok:

Egy videóválogatásban szeretnénk átélni újra, hogy miről is szólt az MNEB első szezonjának utolsó, mindent eldöntő összecsapása. A WiLD tarolt az első pályán, egyszerűen minden bejött nekik, Herki, Hedsut, PoPet már az elejétől kezdve nagyot játszott. És bár volt kiemelkedő teljesítmény a RIFT oldaláról is - DogeFather, Kapcsi -, de Coastline-on hengereltek a vadak. Hedsut fekve lehozott 1v1-es szituációját, valamint a fejeseit érdemes kiemelni, ezzel is hozzájárult az MVP díj elnyeréséhez. Consulate-n aztán 4:2-es WiLD által nyert félidő után volt már 6:3 is, többek között BanzaJ-nak és Kapcsinak köszönhetően. Ekkora végül elfáradt a RIFT, ráadásul a végén PoPet és Lino is parádézott, amivel bajnoki címet ünnepelhetett a WiLD ötöse:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!