Mirage a vívódó agglegény - Apex Legends háttértörténet

Mirage a vívódó agglegény - Apex Legends háttértörténet

A délibáb csípi a futókalandokat, de benne van a családalapítás vágya is. Az Apex Legends fejlesztői újabb betekintést adtak egy karakter életébe.

A Respawn az elmúlt hetekben ráállt arra, hogy egy picit nagyobb bepillantást adjon a hősök világába, május elején például Lifeline kapott egy levelet az egyik rajongójától, akit anno megmentett a halál torkából.

Most pedig a figyelem Mirage-ra terelődik, akinek a társkereső profilját böngészhetjük végig. Azt az őrült stílust, amit a pályán hoz, itt is megfigyelhetjük, sokszor igazából maga sem tudja, hogy mit hord éppen össze, de nem lehet mosoly nélkül végigolvasni. Íme a profilja, lejjebb pedig elolvashatjátok a fordítást is róla.


Név: Tehát csak beszélek, mint általában, a szavak pedig megjelennek a... hey ez most történik. Minden, amit mondok megjelenik a képernyőn, nagyon baró.

Kora: Amúgy, a nevem Elliot, de te talán Mirage-ként ismersz.

Lakóhely: Igen, a délibáb, aki legendás, jó képű, elbűvölő, bajnok. 30 éves va... nem is, 29... na jó, 30 éves vagyok. Ja, hogy azt kérdezed hol lakok? Értem.

Rólam: Solace City

Kit keresek: Eh, majd helyrehozom később. 25 éves kortól keresek nőt... és hogy meddig? Nem tudom, csak legyen életben. És csakis nőket, nem... tököket... sosem vonzódtam a tökökhöz. Biztosan sosem volt dolgom tökkel, kivéve azon az estén, amikor a Dionysuson ettem azokból a Khionian gombákból. Várj, ezt túl hangosan mondtam?

Mit keresek: Hey, te jány, igen j-vel. Jól elvagyok a gyerekekkel. Egyébként ne legyél félénk. Mond, hogy helló. Én minden buliban benne vagyok. (Szó szerint.) És tudom, nem akarod, hogy becsapjalak szóval itt az ajánlatom: Én nem gondolkodok a családon, te se tedd ezt. Ha elakarsz menni bedobni pár sört, ne foglalkozzunk a levakarhatatlan barátokkal, nem kell foglalkozni a következményekkel, nem lesz gáz... És hidd el: Én vagyok a te embered. Imádok kimozdulni, az a mindenem. Sört akarsz? Van egy bárom, tehát van söröm is. És ne aggódj a barátaim miatt, a legtöbbjük már lelépett. Mármint... hat lábbal mélyre léptek le. Tökmindegy, ilyen az élet. Wow, ez kicsit morbid volt.

Amúúúúúgy, a bár mellett a mellékállásom valójában az én szenvedélyem. Szó szerint legenda vagyok, ennek élek. (Érted?) Amikor nem ezt csinálom, akkor sülteket pusztítok el és flörtölök néhány ízletes piával. Valójában nem szó szerint a malacsültet, hacsak te nem akarsz ilyenben benne lenni.

Mindegy is, adj nekem egy esélyt, és ha ezt megkaptam, utána te jössz. Te mész arra, én megyek erre. Nem kell egyikünknek sem bocsánatot kérnie a másiktól. De az is lehet, hogy megkedvelsz engem. Lesz egy kutyánk, például egy golden retriever, vagy tacskó. A tacskók királyak. Veszünk egy kis farmot Solace City mellett, lesz néhány gyerekünk. Te hajszolhatod az álmaidat, majd én leszek az otthon maradós apa. Én nem azt akarom, hogy család, meg ilyenek. Én nem. Vagy igen? Nem tudom, talán? Nos, eddig nem bántam meg semmit, kivéve az éjszakát a Khionian gombákkal. De erről ne beszéljünk. Talán ki kéne törölnöm ezt a részt mielőtt kiteszem. Elnézést? MRVN randiszolgáltatás? Hogy tudok visszamenni és megváltoztatni valamit? El tudod képzelni mi lesz, ha ez a tökös sztori elterjed? Úristen. Tehát, ha csak elakarom fogadni a változtatásokat, csak meg kell nyomnom ezt a zöld ENTER gombot...

A PROFILOD MEGOSZTÁSRA KERÜLT. KÖSZÖNJÜK, HOGY MINKET VÁLASZTOTTÁL, SOK SIKERT A SZERELEMHEZ VEZETŐ ÚTON!"

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!