Elképesztő rekordot ment az első 24 órában a TI9 Battle Pass!

Elképesztő rekordot ment az első 24 órában a TI9 Battle Pass!

Alig adták ki a Dota 2 TI9-hez az idei Battle Pass-t, amely meglehetősen remekre sikeredett, az első 24 órában óriási rekordot döntött.

Mint minden évben, idén is 1.6 millió dollárral indította útjára a Valve a The International összdíjazását. A hozzá kiadott Battle Pass, amellett, hogy nagyszerű újdonságokat kínál, minden eddiginél nagyobb sikert jelentett a kiadónak eddig. Az első 24 óra alatt ugyanis majdnem 7.5 millió dollárig emelkedett a prize pool, ez pedig nagyságrendileg 1.7 millió dollárral haladja meg a tavaly ilyenkor látottakat. Ekkora különbség még sohasem volt két egymást követő esztendőben. Ne felejtsük el, hogy idén az alap 10 dolláros BP mellett vehetünk 50-es szintűt 25 és 100-as szintűt 50 dollárért is. Az ár 25%-a megy most is a nyereményalapba.

Nem érhető el leírás a fényképhez.

Jelen állás szerint körülbelül 30%-al tart előrébb a támogatást illetően a TI9, mint a TI8 ugyanezen időszak után. Szó mi szó tényleg pofásra sikeredett az idei compendium, a különleges chat wheel hangok mellett az új pálya kinézet, a szinte meztelen Axe átdolgozás, az élő tornyok, de a még be nem pakolt tartalmak is nagyon ígéretesek: tűkön ülve várjuk a gyermek Invokert, az átalakított creepeket, valamint az Eartshaker arcana-t is. Az Immortal kincsekről pedig ne is beszéljünk, itt megtekinthetitek az első szériának felhozatalát:

A cikk írása közben ez a szám azóta tovább nőtt, ugyanis átlépte már a 9 milliós határt a számláló, egészen pontosan 9,043,830 dollárnál jár a BP. Ezekszerint 2019-ben könnyűszerrel átlépjük a 26 milliós határt?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!