Helyreálltak a szerverek, de három komoly hiba javítása még várat magára!

Helyreálltak a szerverek, de három komoly hiba javítása még várat magára!

A kiadó egyik munkatársa erősítette meg, hogy tudnak a három glitchről és vizsgálják a kialakult helyzetet, fix azonban csak a következő frissítésben élesedhet, de még ez sem biztos.

A történet ott kezdődött, hogy a napokban összeomlott PC-n és PS4-en a Ubisoft szerverparkja, majd később kiderült Xbox One-on sem lehetett felhőtlenül élvezni a játékot. A legtöbb esetben egyáltalán nem tudtak csatlakozni a játékosok a szerverekhez, de aki esetleg tudott játszani az előbb utóbb belefutott a matchmaking error-ba vagy a lagg tette tönkre a meccsét. Rögtön el is kezdtek dolgozni rajta a cégnél, majd hosszú órákat követően a konzolos vonalba némileg életet leheltek.

Ez a szituáció igen kínos, hiszen a hétvégén, Milánóban tartják a Pro League S9 döntőjét. Ez pedig az utolsó héten a felkészülésben a résztvevő együtteseket is gátolta. Sőt a G2 sztárja, Pengu sem tudott streamelni, így kénytelen volt kihagyni egy napot a Twitch Rivals torna előtt. A jó hír viszont az, hogy a Ubisoft megoldotta a problémát és bár a pontos okát nem tették közzé, néhány órája újra akcióba lendülhetünk kedvenc operátorainkkal. Persze nem szabad elfelejteni, hogy ez nem feltétlenül zökkenőmentes, tehát előfordulhatnak olyan játékosok, akiknél még nincs minden teljesen rendben, de alighanem a mai napon mindent helyreállítanak.

Ezen kívül a Ubisoft egyik munkatársa felhívta a figyelmet, hogy tudnak a három bosszantó glitchről, és gőzerővel dolgoznak a kijavításán, erre viszont valószínűleg a következő update-ig várnunk kell. Legalábbis az ember erre számítana, hiszen nem kis volumenű dologról van szó, mindenesetre egyelőre nincs pontos időpont mikor fixálják ezeket:

Nem tudni, hogy mitől kelnek életre ezek a bugok és ne lepődjünk meg, ha előfordulnak tehát kalandjaink során:

  • Clash shield glitch: úgy tud lőni, hogy előtte van a pajzs
  • Deployable shield glitch: a levegőbe lóg tulajdonképpen a fedezék
  • IQ invisibility glitch: láthatatlanná válik az operátor

Ti találkoztatok már ezekkel a glitchekkel?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!