Mire meghallod már véged: Ismerjük meg Nökk háttérsztoriját!

Mire meghallod már véged: Ismerjük meg Nökk háttérsztoriját!

Nökk amilyen titkozatos, annyira profi is, emellett pedig egy kiváló kommandós. Társai szuperlatívuszokban beszélnek róla és nincs olyan munka, melyet ne tudna elvégezni. Ha meglátod, csak egyet mondhatok: fuss az életedért!

Május 17-19. között rendezik Milánóban a Pro League S9 döntőjét és a világ 8 legjobb csapata mellett a rajongók tűkön ülve várják az új Operation bemutatását. Egy teaser videó kapcsán megtudtuk az update kódnevét és a dán támadó hölgyről, vagyis Nökkről is lerántották a leplet, bár sokat nem nagyon látunk belőle. Néhány fontos információ azért a képsorok végignézése után leszűrhető és a Ubisoft most a sztoriját is közzétette, így egy kicsit még közelebb kerülhetünk az európai operátorhoz. Azt hiszem nem kell csodálkoznunk azon, hogy szakmájában ő is az egyik legjobbja, de hogy miért is, az az alábbi rövid bemutatóból kiderül.

[2019-05-15] Nokk Blog header

"Nøkk vagy jobban mondva Nökk egy igazi rejtély, és nem csak azért mert misztikus teaser trailert kapott. Nagyon keveset tudnak róla, és a Rainbow különleges alakulat kötelékén kívüli emberek szintén vajmi kevés infóval rendelkeznek vele kapcsolatban. Egy rendkívül sikeres titkos ügynökről van szó, akinek a küldetéseiről sincs rögzített feljegyzés, de a munka ellenére mégis sikerült megőriznie valódi identitását.

Hihetetlenül képes összpontosítani és nagyon összeszedett, a speciális kiképzését felhasználva pedig bárhova be tud szivárogni, adatokat gyűjteni és lefegyverezni ellenfelét. A Jægerkorpset tagjaként bárkire lecsap, és félelmet kelt azok szívében, akik ellene indulnak.

Ráadásul a végtelenségig lojális, és az általa vezetett embereknek igazi példaként szolgál munkássága és vezetői képessége. Az átlag emberekhez képest a korábbi társai pontosan tudják, hogy ki ő és mindig tárt karokkal fogadják bármilyen akcióról is legyen szó. Az egyik legjobb a terepen, ráadásul kollégái sohasem árulnák el őt, semmilyen körülmények között.

A különleges eszköze pedig már csak hab a tortán, hiszen enélkül is egy igazi profiról és veszélyes kommandósról beszélhetünk. A HEL segítségével, amelynek fejlesztésén és tökéletesítésén egy másik specialistával, Grace “Dokkaebi” Nammal dolgozott együtt, igazi szellemként mozoghat és az ellenfeleinek bizony érdemes állandóan hátrafelé is figyelniük, ha nem akarnak idő előtt földre kerülni."

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!