Egy hiba miatt csakis Apex Coinért cserébe lehet most vásárolni a Store-ban

Az Apex Legends Store-ja a feje tetejére állt, a közösség pedig nem értette, hogy miért. A fejlesztők hamar reagáltak.

Az Apex Legends mikrotranzakciós lehetőségei elég egyszerűek, voltaképp semmiben sem különbözik más játékokétól. Az Apexnek is van egy saját in-game valutája, amiből vehetünk ládákat, hogy random cuccokat kapjunk belőle, vagy pedig mehetünk biztosra, és az időszakonként frissülő Store-ban csaphatunk le fix, ám annál borsosabb áru kozmetikai kiegészítőkre.

Emellett a Store-ban mindig szokott lenni két egyéb kiegészítő is, amelyeket tokenekért cserébe oldhatunk fel, ezek többnyire átszínezései egy adott skinnek. A mostani Store azonban úgy alakult, hogy ezek a cromák eltűntek, és csakis AC-ért cserébe tudunk vásárolni.

A közösséget értelemszerűen meglepte a dolog, hiszen a Respawn sehol sem szólt arról, hogy kivennék a recolor vásárlás lehetőségét, továbbá a tokeneket a hősökön és az ilyen tartalmakon kívül másra nem is lehet jelenleg elkölteni, így rengeteg játékos rengeteg tokennel rendelkezik már. A fenti kép készítője 90500 tokent birtokol, és vannak nála sokkal "gazdagabbak" is.

A Respawn Redditen válaszolt a helyzetre.

Update on Store from r/apexlegends

Elmondták, hogy a Store jelen állapota egy hiba miatt lépett fel, a recolor skinek következő képviselői ezért nem jelentek meg, és az újabb fordulóig nem is válnak vásárolhatóvá. Arról nem osztottak meg információt, hogy ez a forduló mikor is lehet, az AC-ért vásárolható skinek felett 4 napos fordulópont áll, lehetséges, hogy a következő recolor adag is majd akkor érkezik.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!