Május 24-től vásárolható jegy a TI9-re, de jóval drágábbak lesznek!

Május 24-től vásárolható jegy a TI9-re, de jóval drágábbak lesznek!

Május 24-étől elindul a The International 9 jegyeinek árusítása és két féle verziója lesz elérhető.

Ezzel a hivatalos visszaszámlálás is tulajdonképpen elindult az idei világbajnokságot illetően, így tehát, aki ott szeretne lenni a Kínában tartandó TI 9. felvonásán annak ez a májusi péntek nagyon fontos napot jelent. A vb-t augusztus 20. és 25. között rendezik Sanghajban a Mercedes Benz Arénában.

Mivel ezt a nagy eseményt Kínában bonyolítják le, így az értékesítésekkel kapcsolatban is történt némi változás.

A jegyek kétféle csomagban kerülnek értékesítésre, a hétköznapi csomag költsége 499 CNY (~ 72 USD = 21 ezer Forint), míg a hétvégi csomag 2099 CNY (~ 304 USD = 89 ezer Forint). Ez jóval magasabb (kb. 50%-al), mint a tavalyi árak, akkor ugyanis körülbelül 95 dollárt kértek el a rendezvény első négy napjára, valamint nagyságrendileg 190-be került a hétvége.

A Battle Pass és Dota Plus tulajdonosok viszont idén is előnyben részesülnek. A Valve többek között így szeretné kifejezni a közösségnek a háláját, ezért a BP birtokosok és a Dota Plus előfizetéssel rendelkezők korai hozzáférést kapnak a jegyek megvételéhez, melyet egy kód jelez majd a Dota 2 kliensben. Sokan úgy vélik, ez egy kísérlet a botokkal jegyet vásárlók visszaszorítására, ami az elmúlt években nagy problémát jelentett a TI körül.

Európában május 24-én pénteken 15 órától indul az árusítás.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!