Csúszik a mai frissítés, így a vele érkező Legendary Hunt esemény is

Csúszik a mai frissítés, így a vele érkező Legendary Hunt esemény is

Apex Legends - A fejlesztők nehézségekbe ütköztek, igyekeznek minél hamarabb elhárítani azokat.

Magyar idő szerint ma 19:00-kor kellett volna megérkeznie annak a patch-nek, ami elhozta volna a játék történetének első limitált idejű eseményét, a Legendary Huntot. A fejlesztők azonban nehézségekbe ütköztek, így a frissítés csúszik. Percekkel ezelőtt osztották meg az alábbi tweetet a hivatalos oldalukon.

Azt ígérték, hogy amint lesz további információjuk, rögtön megosztják velünk. Elképzelhető, hogy csak egy-két-három órát késik a frissítés, de az is megeshet, hogy csak holnap kapjuk meg. Az Apex Legends Reddit oldalán egy olyan kép kering, ami szerint az esemény kezdeti időpontját áttették holnapra.

Emellett találhatunk egy olyan képet is, amely a Legendary Hunt Challenge jutalmairól számol be, és van köztük egy-két újdonság is; ilyen a Rare Wolfpack G7 Scout, valamint a Legendary Tamed Beast Triple Take skin. Ez a két kép az információk, illetve a háttér alapján Ps4-en található.

A fentieket viszont a biztonság kedvéért még kezeljük inkább csak pletykaként, a tényleges jutalmak közül csak a Bloodhound és a Wraith skineket mutatták meg hivatalosan az R-301 csontborításával egyetemben.

Új információk esetén cikkünket frissítjük!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!