Megvan a The International 9 teljes menetrendje!

Megvan a The International 9 teljes menetrendje!

A Valve nem csak a fő esemény dátumait tette közzé, hanem megosztotta a nyílt és a zárt kvalifikációk időpontjait is. Sokat nem pihennek a meghívó nélkül maradt együttesek.

A Dota Pro Circuit szezon utolsó nagy Major (Epicenter) tornája előtt a Valve közzétette a The International 9-cel kapcsolatos legfontosabb dátumokat. Arról egyértelműen tudni lehetett, hogy valamikor augusztusban láthatjuk a világbajnokságot, de most már pontosan tudjuk, hogy mikor zajlanak majd a csoportmérkőzések és a playoff összecsapásai, valamint a selejtezőkről is lehullt a lepel.

Tizenkét csapatot a ranglista alapján hív meg a kiadó a nyári vb-re, és jelenleg az alábbi gárdák már biztosan várhatják a levelet Gabentől: Team Secret, Virtus Pro, Evil Geniuses, Fnatic, PSG.LGD, Team Liquid, és NiP. Az utolsó négy sorsa az Epicenter Major végét követően dől el, június 30-án.

Nem lesz sok pihenője azoknak, akiknek selejtezniük kell az augusztusi rendezvényre, hiszen a fentebbi képen látható, hogy pár nappal a Major után már indul a nyílt, majd egy hétre rá a zárt kvalifikáció. Egyelőre azt sem tudni, hogy pontosan hány együttes lesz ott a TI-on, mivel az eddig látott maximális résztvevő az 18 volt. Ha ez idén is ennyi, akkor a 12 meghívotton kívül régiónként mindössze 1 team szerezhet indulási jogot, ami valljuk be fura lenne. A másik nagy kérdés pedig a visa papírokkal kapcsolatos, ugyanis idén először Kínába látogat a Dota 2 legrangosabb versenysorozata. Akik már most tudják, hogy ott lesznek, bőven van idejük elintézni, azonban akik csak július közepén váltják meg a jegyüket, nekik már kérdéses az ügyintézés sikeressége.

Nagyjából tehát két hónapot kell várnunk a The Internationak 9 startjáig, amelyet a Sanghajban, a 18 ezer férőhelyes pudongi arénában rendeznek meg.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!