Hirdetés

Hivatalos: w33haa lett a Liquid új játékosa!

TZeus | 19/06/20 14:33
Cikk mentése

Meglepetésként ért mindenkit, mikor nagyjából egy hete 2017 világbajnok együttese bejelentette, megválnak Matumbamantől az utolsó Major előtt.

Hirdetés

Az ígéretükhöz híven most megosztották a rajongókkal azt is, hogy ki egészíti ki a kék fehérek négyesét. A korábbi pletykák beigazolódtak tehát, Aliwi "w33" Omar a Chaos Esports Club volt játékosa lett a Team Liquid legújabb szerzeménye.

A román mides egy ideje dél-amerikai együtteseknél próbált szerencsét, előbb a paiN Gamingnél, majd a Chaos Esports Clubnál játszott. Az elmúlt időszakban szinte minden versenyre kijutott utolsó gárdájával, és rendre megnyerték a latin-amerikai régió selejtezőit.

"W33 folyamatosan lenyűgözött minket a Dél-Amerikában töltött időszakat alatt. Nem csak a miden látott teljesítménye, de a rotálásai és a döntései is nagyszerűek voltak. Minden csapat szerencsés lenne, ha egy ilyen kiválóság játszana náluk, ezért szeretnénk őt nagyszerű fogadtatásban részesíteni és köszönteni a családunkban."

Ez azt is jelenti, hogy Amer 'Miracle-' Al-Barkawi átveszi a hard carry pozíciót, bár ami a Liquidet illeti, náluk a posztok cseréje mindig benne van a levegőben, tehát egyértelműen nem feltétlenül lehet így leosztani közöttük a szerepeket. W33 esetében elmondható, hogy szereti és jól is játszik az off-meta hősökkel és gyorsan adaptálódik az új játékstílusokhoz és patchekhez. Nem lenne tehát meglepetés, ha továbbra is váltogatná egymást az 1-2-es pozíció a csapatban.

A Team Liquid új felállása:

  • jo Amer 'Miracle-' Al-Barkawi
  • ro Omar 'w33haa' Aliwi
  • bg Ivan 'MinD_ContRoL' Borislavov
  • lb Maroun 'Gh' Merhej
  • de Kuro S. 'KuroKy' Takhasomi

Az első verseny, melyen megcsodálhatjuk az új Liquidet, az Epicenter Major lesz június 22. és 30. között.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?