Hirdetés

Hat osztály uralja a Rank 1 és Rank 5 közötti standard laddert

Scheff | 19/06/20 11:27
Cikk mentése

A Priest és a Warlock továbbra sincs sehol, és a Cyclone Mage is küszködik.

Hirdetés

A legfrissebb júniusi metajelentés szerint a Priest ugyan egy kicsit előrelépett a népszerűségi listákon, de még mindig nem elég jó, hogy a regionális erőrangsor kilenc legjobb paklija között megtaláljuk valamelyik archetípusát. Nem a Priest az egyetlen hányattatott sorsú osztály, ugyanis se a Warlock, se a Mage nem szerepel túl jól, -bár a Cyclone Mage az ázsiai szerveren épphogy megcsípte a kilencedik helyet.

A Control Warrior kétségtelenül dominálja a mezőnyt, de nem sokkal lemaradva a Mech Hunter és a Murloc Shaman követik, és mindkettőre igaz, hogy jelentősen könnyebb beszerezni hozzájuk a szükséges lapokat, -így pedig nyilvánvalóan egy elérhetőbb alternatívát nyújtanak a Warrior mellett.

Az egy héttel ezelőtti erőrangsorhoz képest tulajdonképpen annyi változott, hogy a Murloc Shaman előretört az európai és ázsiai szerveren, míg az amerikain a Secret Hunterről mondható el ugyanez. Az előrelépés hasonlóképp számottevő a Bomb Warrior esetében is, ami például az ázsiai szerveren a nyolcadikról a negyedik helyre ugrott előre, és kereken 1%-ot javított az átlagos győzelmi arányán.

Control Warrior

Kód: AAECAQcIogKQB/kMkvgCjvsCoIADhp0Dn7cDC0uiBP8HnfACm/MC0fUC9PUCg/sCnvsCs/wCkp8DAA==

A Control Warrior lapjai közül kettővel részletesebben is foglalkoztunk korábbi cikkeinkben. Nevezetesen az Omega Devastatort a craftolásra leginkább ajánlott epicek közé soroltuk, továbbá Archivist Elysiana a legnépszerűbb 7+ mana költségű legendary minionok listáján a harmadik, győzelmi arány szempontjából pedig az első helyen zárt.

Mech Hunter

Kód: AAECAR8ErwTbCaCAA5+3Aw2XCOD1AuL1Au/1Arn4ApH7Apj7Aqj7Avb9Atf+AomAA8yBA7acAwA=

Mech Hunter alatt itt természetesen a rendkívül agresszív Bomb Hunterre gondolunk, ami több, mint méltó ellenfél bármely osztály számára. Épp ezért pár napja figyelmetekbe ajánlottunk néhány decket, amik felveszik vele a versenyt.

Murloc Shaman

Kód: AAECAaoIBP8Fp+4C7/cCuZkDDcUD2wP+A9AHpwiTCeKJA4yUA7WYA7+YA8aZA/SZA8edAwA=

A Murloc Shaman játékstílusára relatív könnyű ráérezni, és a metától függően természetesen lehet módosítani rajta. Többen például előszeretettel játszanak dupla Earth Shockot a mechek miatt, és a Rise of the Mechs eseménnyel felerősített Storm Bringer is helyet kap egyes összeállításokban.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?