Craftolásra ajánlott epicek a Rise of Shadows szettből

Craftolásra ajánlott epicek a Rise of Shadows szettből

Segítünk eldönteni, hogy melyik epic lapokat craftold a Rise of Shadows szettből.

A Rise of Shadows a Hearthstone legújabb kiegészítője, aminek epic lapjai kapcsán korábban már írtunk egy cikket nektek, de abban a kiegészítő legrosszabb epic lapjait vettük sorra, most pedig a legajánlottabbak fogunk foglalkozni.

Következzen tehát néhány olyan epic lap a Rise of Shadows kiegészítőből, amivel nem lőhettek mellé.

A Rise of Shadows ajánlott epic lapjai

Wrenchcalibur

A Bomb mechanikával ez az epic fegyver a Bomb Warrior eszköztárának egyik legfontosabb kelléke. Potenciálisan 16 sebzést vihetünk be vele, amiből 10 garantáltan az ellenfél hősét éri.

Ajánlott pakli: Bomb Warrior

Kód: AAECAQcMS9IC/wPyBZEG/wfN7wKS+AKD+wKggAOIhwOblAMJHJADuuwCnfACm/MC0fUCs/wCl5QDmpQDAA==

A Wrenchcalibur továbbá tökéletesen kombinálható Augmented Elekk-kel, -így egy szó, mint száz, ha Bomb Warriorral akarsz játszani, akkor ez a lap kihagyhatatlan.

Mana Cyclone

Ezt a lapot elsőre mindenki alábecsülte, de azóta a népszerűsége csak úgy szárnyal. Ha sikerül a Sorcerer's Apprentice mellé kijátszanod, ráadásul a kezedben van néhány igazán olcsó spell, na meg persze az Elemental Evocation, akkor rögtön a mérkőzés elején rendkívüli tempóelőnyt harcolhatsz ki vele.

Ajánlott pakli: Cyclone Mage

Kód: AAECAf0EBsUEuAju9gLG+ALSiQOWmgMM0wGrBMsE5gThB7wIw/gCyIcDg5YDn5sD4psD/50DAA==

Az olcsó spellek között említhető a Ray of Front, a Mirror Image vagy épp a Magic Trick, amik rendkívül kompatibilisek a Mana Cyclone képességével.

Waggle Pick

A Raiding Party nerf kétségtelenül visszavett a Waggle Pick népszerűségéből, de még mindig egy kiváló választásnak bizonyulhat, hiszen négy manáért potenciális 8 sebzést és egy ingyenes Shadowstepet is kapunk.

Ajánlott pakli: Tempo Rogue

Kód: AAECAaIHBowCsgLtAsgDrwTn+gIMtAHLA80D1AXuBogH3QiGCe/xAtWMA4+XA4mbAwA=

A Waggle Pick pazarul illeszkedik a Tempo Rogue paklikba, és gyakorta meccsdöntő erővel bír, -elég csak a Leeroy Jenksin kombóra gondolni.

Hench-Clan Hag

Erejét gyakorlatilag bármelyik osztály kihasználhatja, de mégis a Murloc Shaman archetípusba sikerült a leginkább beilleszkednie. A Hench-Clan Hag négy manáért rögtön három lénnyel gyarapítja térfelünket, -egy 3/3-assal és két 1/1-essel.

Ajánlott pakli: Murloc Shaman

Kód: AAECAaoIAqfuApybAw7FA9sD0AenCJMJ8PMC3oID4okDjJQDtZgDv5gDxpkD9JkDx50DAA==

Az 1/1-es Amalgamsok a murlocokhoz verődve felerősíthetőek a teljesség igénye nélkül a Murloc Warleader, a Coldlight Seer vagy a Toxfin lapokkal, -és persze arról is tehetünk említést, hogy minél több lényünk van, a Bloodlust is annál hatékonyabb.

Nine Lives

A legerősebb Deathrattle effekteket használó lényeinket nemcsak újra megidézhetjük, de ezentúl effektjüket is azonnal aktiválhatjuk. Egy brutálisan erős Hunter spell, ami a Mech Hunter egyik alappillére.

Ajánlott pakli: Mech Hunter

Kód: AAECAR8MxwOHBMkErgbbCZjwAoDzAqCAA6eCA5uFA/mWA5+3AwmeAbUD7/UC8PUCtPYCufgC5pYD8pYDtpwDAA==

A ladder legerősebb Hunter paklija, a Bomb Hunter azonban nélkülözi ezt a varázslatot, ezért lecraftolásával csak óvatosan.

Magic Carpet

Ha Zoo Warlockot játszanál, akkor feltétlenül craftold le a Magic Carpetot is, ugyanis ez a lap valami eszméletlen, ha mennyiségű 1 manás lény áll rendelkezésedre.

Ajánlott pakli: Zoo Warlock

Kód: AAECAf0GBK8EnvECj4IDn7cDDTDTAfIB9QXZB7EIwgj2/QL6/gLchgPEiQOInQO1nwMA

Ide sorolhatóak például a Zoo Warlockban két úton is elérhető Lackeyk, amik egy manáért már önmagukban kiválónak számítanak a Battlecry effektjük miatt, de 2/1-es rush minionként még elképesztőbbé válnak.

Omega Devastator

Végül, de nem utolsó sorban következzen a kiegészítő leginkább ajánlott lapja, az Omega Devastator. Annak ellenére, hogy az Omega lapok korábban nem arattak osztatlan sikert, az Omega Devastator mégis mindent visz.

Ajánlott pakli: Control Warrior

Kód: AAECAQcIogKQB/kMkvgCjvsCoIADhp0Dn7cDC0uiBP8HnfACm/MC0fUC9PUCg/sCnvsCs/wCkp8DAA==

A négy manáért 4/5-ös test nagyon is rendben van, a 10 manás effektje rendkívül ütős, és ezt csak tetézi a tény, hogy Mech besorolást kapott.

Kimaradt esetleg valamelyik ajánlott epic a listánkról? Te mely epic lapokat tartod a legjobbnak a Rise of Shadows kiegészítőből?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!