Egy rövidnadrágos videó árulkodik Matumbaman új csapatáról?

Egy rövidnadrágos videó árulkodik Matumbaman új csapatáról?

Csak az igazán szemfülesek szúrták ki a Chaos Esports Club mókás videójából az információt, a rövidnadrág, melyet Misery tart bizony Matumbaman egyik kedvence, nem egyszer tűnt fel ugyanis benne versenyeken.

Twitterre került fel egy videó a Chaos Esports Club-nál, melyben a kapitány, Rasmus 'MiSeRy' Fillipsen tesz egy látogatást a csapat gyakorló termében és bizony nem tetszik neki, amit lát. A team az előttük álló TI kvalifikációkra készül, viszont az új játékos által hagyott "rendetlenség" szúrja a szemét a dánnak, majd előhúz két gép közül egy rövidnadrágot, melyet az élesszeműek rögtön azonosítottak.

Nem egyszer láthattuk már ebben Lasse 'Matumbaman' Urpalainen-t offline rendezvényeken. Többek között élete legemlékezetesebb eseményén, a TI7-en, ugyanis mindegyik mérkőzésen ebben a sortban tűnt fel, végül a finn az akkori csapatával világbajnoki címet ünnepelhetett. Matu egyébként is a legnagyobb névnek számít a piacon miután hosszú idő után kivált a Team Liquidből és aligha akarná kihagyni az ide TI-t.

A Chaosnak pedig jól jönne egy ilyen magas szinten játszó játékos, márcsak azért is, mert nem igazán van sanszuk egy meghívóra, így a selejtezőkön kellene bizonyítaniuk. Omar 'w33haa' Aliwi a Liquidhez igazolt és miután visszaért Európába az egyesület, a brazil duó Otávio 'tavo' Gabriel és Danylo 'KINGRD' Nascimento is távozott tőlük. Mindezek után Misery épiti újjá a széthullott szervezetet. Sikerült eddig három embert meggyőznie a csatlakozáshoz: Milan 'MiLAN' Kozomara, Maurice 'KheZu' Gutmann és Nico 'Gunnar' Lopez. Matumbaman méltó erősítés lenne nekik, de egyelőre várjuk ki a végét a történetnek, ugyan a videó árulkodó, de az is lehet, hogy egy röpke kis tréfa erejéig készült.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!