Idő előtt kerülhetett ki az Apex második szezonjának trailere - nagy átalakulás jön

Idő előtt kerülhetett ki az Apex második szezonjának trailere - nagy átalakulás jön

A sztori videóból kiderül, hogy mihez is tartozott az a nagy szem, egy másik trailerben pedig azt láthatjuk, ahogy átalakul a pálya.

Ma este 19:00-ra a Respawn egy hivatalos trailer bemutatót harangozott be, ahol egy újabb bepillantást kaphatunk majd a második szezon újdonságaiba. A hivatalos bemutató az alábbi csatornán lesz követhető.

Ám nagyon úgy néz ki, hogy a bemutatásra kerülő felvételek már hamarabb napvilágot láttak, több helyen is feltűnt két olyan videó, amelyet eddig nem lepleztek le a fejlesztők. Az egyik felvétel egy sztori trailer, amelyben Repulsor tornya összedől, ellepik a szigetet a sárkányok, és megismerhetjük az óriás szem tulajdonosát is.

A második videó már egy játékmenet trailer, amelyben betekintést kaphatunk az érkező pálya és játékmenet változásokra, ugyanis a videó alapján már nem árt majd figyelnünk arra, hogy hova is lépünk... könnyen ránk léphetnek.

Both season 2 trailers in FULL HD Quality! from r/apexlegends

A hivatalos bemutatóig természetesen ez az egész csak leak, de egyszerűen túl minőségi ahhoz, hogy kamu legyen, plusz még a ranked rendszer különféle rangjait is megtekinthetjük. A második szezonig már csak néhány nap van hátra, egészen pontosan jövőhét kedden érkezik a frissítés.

Nagyon úgy fest, hogy a Respawn is azt a vonalat követi, mint a Fortnite, folyamatosan pályaváltoztatásokkal operálnak majd, és ezzel nincs is semmi gond, hiszen ez egy elég jól működő rendszer lehet.

Mit gondoltok a fenti videókról?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!