A Battle Level Bundle akció már 15 óra alatt durván sok pénzt hozott a Valve-nak!

A Battle Level Bundle akció már 15 óra alatt durván sok pénzt hozott a Valve-nak!

A Steam Summer Sale mellett egy újabb nagy húzással állt elő a Valve, ugyanis kiadták a Dota 2-höz a korlátozott ideig elérhető Battle Level Bundle-t.

Ez olyannyira jól sikerült, hogy talán még a kiadót is megdöbbentette. Idén alapból tarol a Battle Pass, és volt már olyan extra tartalom, ami bejött az embereknek és rögtön nyílt a pénztárcájuk, azonban a Battle Level Bundle kiadását követően alig 15 óra leforgása alat további 2 millió dollárral duzzadt a TI9 nyereményalapja. Jelenleg már túl a 23 millión, ami már vészesen megközelítette a tavalyi világbajnokság díjazását. Akkor 25,532,177 dollárt osztottak szét, viszont az összegyűjtéséhez 111 nap kellett. A 2019 május 7-én megjelent BP viszont 51 nap alatt jutott el a bűvös 23-as számhoz, és az augusztusi rendezvényig még rengeteg idő van. Egy esztendőt visszatekerve az idő kerekét, ilyenkor a TI8 nyereményalapjá a 18 millió dollárt karcolta.

De mit kapunk a pénzünkért, ami ennyire bejött az embereknek?

  • 120 Battle Pass Levels
  • 9 Immortal Treasure I
  • 6 Immortal Treasure II
  • 3 Immortal Treasure III

Emellett minden egyéb mást unlockolunk a 120 extra szinten belül. A 75%-os leárazás miatt így most ez a csomag csak 29.99 (~ 8500 Ft) dollárba kerül, de csak a hétvége végéig csaphatunk le rá, pontosabban július elsején jár le az ajánlat. Már csak azért is érdekes lehet átgondolni a megvásárlását, mert a Valve elmondása szerint a jövőhéten érkezik az Immortal Treasure II kollekciója.

Ti megvásároltátok már vagy tervezitek?

Aktuális nyereményjátékaink:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!