Új néven, free-to-play címként érkezhet a Destiny 2 Steamre!

Új néven, free-to-play címként érkezhet a Destiny 2 Steamre!

Átnevezik, átköltöztetik és ingyenes, azaz free-to-play lesz a Destiny 2.

Jelenleg a Battle.netről lehet futtatni az Activison és a Bungie közös játékát a Destiny 2-t, de hamarosan platformot vált, átnevezik és ingyenessé, azaz free-to-play-jé teszik majd! Legalábbis egy Twitterről törölt bejegyzés erről árulkodik.

A 2017-es FPS elsőként érkezett meg a Blizzard kínálatába, mint nem saját fejlesztésű, hanem partner játék. A kizárólag online pörgethető multiplayer móka elég jó kritikákat kapott a megjelenés után, mivel az első rész gyengécske sztoriját sikerült maga mögött hagynia, sőt egy valódi főgonoszt is kaptunk, aki ellen megérte küzdeni. A nyitóhétvégén rögtön az élre tört az eladási listákon, majd fontos díjakat is sikerült besöpörnie, de a lufi gyorsan kipukkadt. Még nincs két éves a Destiny 2, de már megtörténhet az, ami nagyon sok online játék utolsó mentsváraként szolgálhat, a free-to-play "újra kiadás". A Steamre átköltöztetett Destiny 2-t, majd Destiny 2: New Light néven kell keresni, várhatóan a Shadowkeep kiegészítő megjelenésével egy időben, azaz szeptember 17-én. A különböző launcherek közötti mentési lehetőség természetesen elérhető lesz mindenki számára, sőt az alapjáték mellé az ingyenes verzió megkapja az összes tartalmat, amit az első évben kiadtak az alapjátékhoz. Emellett a Google Stadia, a legújabb videojáték streaming szolgáltatás is támogatni fogja a New Lightot, így azon keresztül is lehet majd lőni az ellenséget.

A pontos részletekről egyelőre még nem tudni többet, de hamarosan nagy bejelentésre készülnek, amin várhatóan minden kérdésre választ kaphatunk majd.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Mitől lesz egyedi ízvilágú a kávé?

Sportolóként te is iszol kávét? Tudtad, hogy a számtalan kávécserje közül mindössze kettőből készítenek kávét? Az arabicából és a robustából. A kávécserje típusa, a feldolgozás, illetve a pörkölés adja a kávészemek egyedi aromáját.