Érkezik a ranked mód és megmutatták a legújabb legendát!

Új játékmód, új hős és új fegyver is érkezett a második szezon részletei mellett.

Június 8-án késő délután elkezdődött az EA Play, ahol a legújabb Star Wars bejelentés után végre az Apex Legends show-ja is elstartolt, ahol az új játékmódról, fegyverről és a 10. hősről is lehullott a lepel. Nézzük is mit hozott az Apex Legends számára az E3.

Legendary Hunt

A Legendary Hunt játékmódról már rengeteget hallhattunk az elmúlt időben, de most azt is elárulták a fejlesztők, hogy iszonyat sok XP-t és egyedi skineket szerezhetünk. Ezek mellett pedig június 18-áig egy limitált ideig még "béta ranked" módot is kapunk. Mindez az Elit Queue név alatt jelenik majd meg és csak a legjobban teljesítő játékosok csatlakozhatnak, ahol további egyedi skineket szerezhetnek.

Season 2

Július 2-án Battle Charge néven jelenik meg a második szezon, ahol az ígéretek szerint inkább a kihívásokról fog szólni a játék, nem pedig a folyamatos grindról. Emellett pedig gyorsabban végezhetjük ki a Battle Pass-t és sokkal több alapanyagot/kinézeteket kaphatunk. Összesen négy legendary skint szerezhetünk meg, amiből hármat meg is mutattak nekünk:

Mindezek mellett pedig hamarosan érkezik a ranked mód is, ami bronztól Apex Predatorig húzódik. A szezon végén pedig további jutalmakat kaphatunk, ha előkelő helyen végeztünk.

Új fegyver

Az L-Star egy Legendary fegyver lesz, amit Care Package-ből szerezhetünk meg. Július 2-án érkezik, méghozzá két új kiegészítővel, amiből az egyik még a Mozambique-ot is erőssé teheti a fejlesztők szerint.

Az új hős, Watson

A videó szerint egy francia hölgy lesz a karakter, aki édesapja miatt került az arénába, mivel ő építette azt. Az új hős kerítéseket rakhat le, ami az egész ellenséges csapatot felderítheti, ha egyikőjük belemegy, emellett pedig lassít is. Míg az ultija valószínűleg egy turret lesz, ami minden érkező gránátot és bombát levéd.

A show végén megmutattak egy szörnyet is a szigeten és elárulták, hogy a következő egy hónapban nagy dobásra készülnek!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!