A bajússzal visszatérő Dendi ott lesz a TI9 selejtezőn!

A Na'Vi-t otthagyó majd részben visszavonuló ukrán sztárjátékos a Tigers után újra visszatért és egy erős formációval vág neki a TI9 selejtezőjének.

Rég volt már, mikor Danil "Dendi" Ishutin világbajnokságot nyert a Natus Vincere-vel , és bár uralták egy ideig a mezőnyt, aztán a lejtmenetet végül nem sikerült megállítaniuk, aminek hatására végül a távozás mellett döntött. Továbbra is óriási a szenvedélye a játék iránt és talán ez hozta vissza a competitive mezőnybe.

A Független Államok Közössége (CIS) régióban tartott The International 9 kvalifikációján ugyanis ott lesz a játékos, méghozzá egy régi-új stackel. Csatlakozott a Pangolier (The Pango) gárdájához.

A Pangolier 2018 végén alakult, és talán nem meglepő módon a Dota 2 újonnan érkező hőséről kapta a nevét. A csapatban egyébként nem kis nevek kaptak helyet, akik követik a versenyeket ismerősen csenghet például nekik az Andrey "Ghostik" Kadyk név. A legtöbb selejtezőn, amin elindult rendre sikerült kijutniuk a fő eseményre, ott voltak a The Chongqing Majorön, a WePlay! Dota2 Valentine Madnessen és az ESL One Mumbai 2019-en is.

Jó néhány változás történt az eredeti felállás megalakulása óta, távozott a napokban Iceberg, XSvamp1Re, CemaTheSlayer és Ceyler is a csapattól, helyükre a következő játékosok érkeztek:

  • Russia Vladimir "Chappie" Kuzmenko
  • Ukraine Danil "Dendi" Ishutin
  • Ukraine Andrey "Ghostik" Kadyk
  • Russia Danial "yamich" Lazebny
  • Russia Mihail "Misha" Agatov 

Dendi legutóbb a Tigershez ugrott be, de rövid volt az együttműködés a felek között, a délkelet-ázsiai együttesnél alig 3 hónapot töltött 2019 tavaszán.

A CIS zárt selejtező július 7-én startol, akkor láthatjuk először akcióban az új orosz-ukrán teamet.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!