BanzaJ búcsúzik a Salamandertől! Hedsut érkezik a helyére?

BanzaJ búcsúzik a Salamandertől! Hedsut érkezik a helyére?

A napokban érdekes hír látott napvilágot, ugyanis Hedsut feltűnt a Salamander színeiben, és nem sokkal később bejelentették BanzaJ távozását.

Magyarország két legnagyobb Rainbow Six: Siege csapata most nem a pályán nyújtott teljesítménye miatt, hanem egy átigazolás kapcsán került a rivaldafénybe. Jobban mondva egy egyelőre 100%-ig végbe nem menő váltásról van szó, ahogyan az a két fél Facebook bejegyzésében olvasható.

A történet első fele biztos, mivel hosszú idő után búcsúzik BanzaJ a korábban RIFT, most pedig Salamander néven játszó csapattól. Ezt az együttes és maga a játékos is egy bejegyzésben erősítette meg. BanzaJ-nak először egy csere pozíciót ajánlottak fel, de miután azt nem fogadta el a távozás mellett döntött. A jövőben Twitchen és Youtubeon lehet majd többet látni őt.

A másik fele azonban két különböző sztoriból áll. A Salamander bejelentette saját Facebook oldalán, hogy köszöntik az új játékosukat, Hedsutot. Ezzel így kerek lenne a történet, hiszen a négy megmaradt játékos mellé csatlakozna a korábbi vad. De vajon tényleg volt WiLD játékosról van szó? Ugyanis a WiLD Multigaming a saját Facebook oldalán a következőket írta:

Ennek értelmében úgy tűnik, hogy az átigazolás még nem jött létre, hiszen a Challenger League selejtezőinek eredménye döntené el hogyan tovább a játékos számára. Az már más kérdés, hogy miként tudják tető alá hozni Hedsut mindkét együttessel való scrimmelését (gyakorlását). Egyrészt a következő hetekben a Salamanderrel készül a CL selejtezőre, másrészt pedig a WiLD-dal részt vesz az iPon Rainbow 6 Siege MondoCon-PC Guru Show-n. Nem lesz egy rövid történet, ugyanis az ESL oldalán látható dátumok szerint 4 kvalifikációja lesz a CL-nek. Az első július 25-én, míg az utolsó augusztus 29-én kerül megrendezésre. A megosztott információk szerint a Hedsut saga akár az egész nyáron át tarthat, de vajon melyik együttesnél marad a végén?

Közben maga Hedsut is közzétett egy posztot, amiben az alábbiakkat írta le:

"A nevem mögül eltűnt a WiLD tag, mivel az Ipon kupa végéig két csapatban is fogok játszani. A Salamanderrel fogok készülni a CL kvalikra, a WiLD-al pedig az Ipon kupa meccseire. A kupa végén viszont minden időmet arra fogom szánni, hogy a CL kvalira gyakoroljunk. Mivel a WiLD-al nem tudtunk volna elindulni a mostani CL első két selejtezőjén, mert Márki csak a harmadikra lesz 18 éves, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálnám magam a Salamandersben, hogy mit tudnánk együtt elérni a CL kvalifikáción. Az első CL kvalin kierül a Salamanders tag a nevem mögé, mert ez az org elvárása, de a WiLDosoknak nem mondtam végleg búcsút, mert az, hogy mi lesz a jövőben az elég sok tényezőtől függ."

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!