Nerfet kapott a Disruptor Rounds Hopup és változtak a napi küldetések

Apex Legends - A fejlesztők gyorsan reagáltak az Alternator problémára.

Az Apex Legends második szezonja drasztikus változást hozott el a játék metájában, többet nem menő a shotgun+R99/R-301 kombó, az új kedvenc bizony az Alternator + bármi. A két új Hopipnak, a Disruptor Rounds-nak és a Hammerpoint Rounds-nak köszönhetően a játék néhány fekete bárány fegyvere új erőre kapott. A Disruptor Rounds az RE-45 és Alternator fegyvereket turbózta fel egy olyan képességgel, hogy jóval hatékonyabban törték át a pajzsokat, a Hammerpoint pedig a Mozambique-nak és a P2020-nak jelentette a pubertáskort, többet bizony egyik fegyver sem vicc már.

Természetesen utóbbi kisebb hangsúlyt kap, bár azért találkozhatunk emberekkel, akik tényleg egy Mozambique-kal rohangálnak a mérkőzés közepén is. Nagyobb gondot jelentett az Alternator, ami szó szerint olvasztotta a pajzsokat az új kiegészítővel, ezért a fejlesztők egy hotfix keretén belül módosították azt. Íme a változtatások listája:

  • A Disruptor Rounds pajzsokra mért bónuszsebzés szorzóját 2,26-ról 1,7-re csökkentették
  • A napi küldetések közül kivették a terület orientált feladatokat
  • Átmenetileg kikapcsolták a Ranked mód büntetés rendszerét, mert találtak benne néhány hibát

A játékosok fellélegeztek a Disruptor módosításait követően, érezhetően könnyebb játszani ellene, bár még mindig nagyon hamar lekapja a pajzsot az emberről.

Nektek mi a véleményetek az új kiegészítőről?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!