Két játékos maradt mindössze, aki mindegyik TI-ra kijutott!

Két játékos maradt mindössze, aki mindegyik TI-ra kijutott!

Egy legendás páros, akik korábban csapattársak is voltak, az utolsók az összes TI résztvevők listájáról.

A nyílt selejtezők lezajlottak és minden régióban kialakultak a zárt kvalifikációs csoportok. Ez azt is jelenti, hogy Leong 'ddc' Fatmeng és Saahil 'Universe' Arora nincs ott a mezőnyben. Előbb a Royal nevű együttesével nem jutott be, utóbbi pedig jelenleg szabadon igazolható, csapat nélkül tengődik. Kuro S. 'KuroKy' Takhasomi és Clement 'Puppey' Ivanov maradt a TI all star listáról, akik a 2011-ben útjára induló világbajnokságok történetében az összes eseményen ott voltak, mint játékos. Mindketten meg is nyerték már egy ízben, de nem csapattársként. Puppey 2011-ben a Na'Vi-val, míg Kuroky 2017-ben a Team Liquiddel ért fel a csúcsra.

Ha már a lemaradókról szó esett, akkor azért nem árt megjegyezni, hogy Jacky 'EternaLEnVy' Mao sem lesz ott augusztusban a legnagyobb Dota 2 tornán, ugyanis nem sikerült csapatot találnia magának. Dendi szintén kihagyja a vb-t, dacára, hogy csatlakozott a The Pangohoz, már a nyílt selejtezőket sem élték túl.

Egy nagy újonc viszont ott lehet Kínában egy hónap múlva. Az egyik legnépszerűbb streamer, Janne 'Gorgc' Stefanovski összeállt az EGM, SexyBamboe, Stormstormer és Eixn négyessel, és Bald néven megnyerték a második nyílt kvalifikációt. Nem lesz könnyű dolguk, mert csak az Európai régiót megnyerő csapat jut be a világbajnokság főtáblájára. A július 11-én startoló selejtezőben olyan együttesek ellen bizonyíthatnak, mint a The Final Tribe (Era vezetésével), Chaos Esports Club (Matumbanan, Misery és Khezu lehet ismerős innen, vagy az Anti-MagE (Synderen és GeneraL kapitánysága alatt).

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!