Július 8-ig sokkal olcsóbban juthatunk hozzá a Rainbow Six: Siege-hez!

Július 8-ig sokkal olcsóbban juthatunk hozzá a Rainbow Six: Siege-hez!

A Summer Sale keretein belül a Ubisoft elég sok játékát remek áron szerezhetjük be, és ez alól nem kivétel az R6S sem. Most akár 60%-kal olcsóbban lehet a mienk

Nem lenne teljes egy nyár sem a gamereknek, ha a kiadók nem tennének kedvezményeket kedvenc játékainkra. Legyen szó régebbiekről vagy a legújabb címekről, mindig öröm látni, ha jóval olcsóbban be lehet szerezni őket. Jó ajándék lehet, esetleg a még nem próbált játékok közül csemegézhetünk, hogy valamivel elüssük az időnket.

A Ubisoft a Rainbow Six: Siege kapcsán elmondta, hogy sosem lesz ingyenes. Azonban időről időre learázzak a játékot, sőt olykor-olykor ingyenes hétvégékbe is belebotolhatunk, így bárki kipróbálhatja és kedvet kaphat a taktikai FPS-hez. Most a Summer Sale keretein belül, sok más alkotásuk mellett az R6S is nagyon kedvező feltételek mellett vásárolható meg július 8-ig bezárólag.

Ha a mai napon vesszük meg valamelyik verziót, akkor akár 60 százalékkal olcsóbban tehetjük ezt meg. Legyen szó az Standard, Deluxe, Gold vagy az Ultimate editionről az alábbi árazást találjuk a weboldalon:

  • Standard: 19.99 dollár helyett 9.99$
  • Deluxe Edition: 29.99$ helyett 12$
  • Gold Edition: 59.99$ helyett 29.99$
  • Ultimate Edition: 99.99$ helyett 49.99$

A vásárlások után további 100 Unit is üti a markunkat, amit további 20%-os kedvezményre válthatunk be a Ubisoft Clubban. Ne feledjétek ez az akció július 8-ig tart mindössze.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!