Drasztikus szabályok mellett, szigorú beosztással készülnek a kínaiak a TI9-re!

Drasztikus szabályok mellett, szigorú beosztással készülnek a kínaiak a TI9-re!

A következő egy hónap a győzelem érdekében minden eddiginél keményebb lesz a kínai csapatoknál.

A The International kétség kívűl a legfontosabb eseményen az évben a Dota 2-es berkeken belül. 2019-ben ráadásul Kínában, Sanghajban tartják, ezért a hazai pályán játszó csapatok még inkább meg akarják mutatni. Az eddigi sorozat, miszerint páratlan évben nyugati, míg páros évben keleti együttes nyert, az OG 2018-ban megszakította, miután legyűrte a fináléban a PSG.LGD-t.

Az első Kínában rendezett világbajnokságon viszont már nem akarják kiengedni kezükből a győzelmet. Ezen a nyáron 4 kínai gárda próbálja meg elhódítani az Aegis of Champions-t, és ezelőtt a ViCi Gaming, PSG.LGD, Keen Gaming és a Royal Never Givu Up közül még egyiküknek sem sikerült. Bár a VG és az LGD járt hozzá a legközelebb, előbbi 2014-ben, utóbbi 2018-ban ezüstéremig jutott. Alig egy hónapjuk maradt a felkészülésre, és valószínűleg minden eddiginél többet meg fognak tenni, annak érdekében, hogy a trófea újra kínai csapathoz kerüljön. A legtöbb szervezet és játékos ilyenkor már bootcampel, egy filmrendezőnek, aki e-sport dokumentumfilmeket készít, pedig volt lehetősége látogatást tennie a PSG.LGD edzésein. Az tréning központban lett figyelmes a nagyon szigorú szabályozásra is.

  1. Gyakorló napok: Hétfőtől szombatig, vasárnap pihenő nap
  2. A bootcamp alatt a játékosoknak le kell törölniük minden levelező és social media applikációt a számítógépükről. Egy tréning napon maximum 30 percet mobilozhatnak (ezt az edző módosíthatja). Ezen kívül le kell adniuk a készüléket és csak vasárnap kapják vissza. Az illetéktelen mobilhasználat súlyos pénzbüntetést von maga után, minden ilyen esetben körülbelül 453 dollár bírságot szabnak ki.
  3. A gyakorló napok alatt minden játékosnak 13 óra előtt meg kell jelennie a központban. Tiltottak az olyan tevékenységek, melyek nem kapcsolódnak az edzéshez. A szabályt szegőket 145 dollár befizetésére kötelezhetik.
  4. Dohányzás tilos az edzőteremben.
  5. Minden szombaton megbeszélést tartanak az aktuális hétről.

The International 2019 augusztus 15-én kezdődik a csoportmérkőzésekkel, majd a fő esemény 20. és 25. között zajlik majd. Az összdíjazás már meghaladta a 29 millió dollárt, tehát a presztízs mellett a bajnokcsapat a történelem eddigi legnagyobb nyereményével térhet haza.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!