Itt a Blackrock Crash 2. hete - Golden lap és Saviors of Uldum pakk a jutalom!

Itt a Blackrock Crash 2. hete - Golden lap és Saviors of Uldum pakk a jutalom!

A heti Brawlt nemcsak az ingyen pakkért, hanem az arany Rafaam's Scheme-ért, na meg persze a közösségi jutalmakért is megéri végigjátszani.

A heti Tavern Brawl tulajdonképpen a múlthéten kezdődött Fire Fest-E.V.I.L esemény Blackrock Crash részének második felvonása, ahol továbbra is a gonoszok egyikével kell végigjátszani a Solo Adventure típusú kihívást. A ma kezdődött kocsmai bunyó egy héten keresztül, július 17-e július 24-e között lesz elérhető.

A jutalmak között ismételten fellelhető egy Saviors of Uldum pakk, ezentúl pedig ha legyőztél nyolc Bosst, akkor megkapod a Ragnaros hátlapot, amit utoljára 2015 márciusában szerezhettünk meg ladderen. Ha ez nem lenne elég, akkor egy Golden Rafaam's Scheme is pottyanhat a Brawlból, -feltéve, ha Rafaammal mind a 8 Bosst legyőzöd.

További jutalmak

Ha 1 óra alatt végeztek, akkor 1 arany Bronze Herald kártyát kaptok, ha pedig 40 perc alá tudjátok szorítani az időtöket, akkor egy arany Recurring Villain üti a markotokat. Érdemes észben tartani, hogy ha az előző héten már teljesítetted ezt a két kihívást, akkor nem kapsz extra másolatot a lapokból.

A végcél 25 millió Boss legyőzése a szerveren

Természetesen a közösségi kihívás is tovább folytatódik, ahol a cél, hogy az esemény végére 25 millió Boss feje hulljon a porba. Ha sikerül százszázalékosan teljesíteni, akkor a fejlesztők felfednek egy Legendary kártyát a következő kiegészítőből, de már menet közben is minden teljesített 25% egy-egy felfedett lapot jelentett. Mivel már az első hármat felfedték -így a Plague of Madness-t, a Psychopomp-t és a Plague of Murloc-ot-, ezért már nagyon közel lehetünk a Legendary lap bemutatásához.

Sok szerencsét és jó szórakozást kívánunk a heti Brawlhoz!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!