Robotnyuszi horda Hooktusk kapitánysága alatt - Hibrid Pogo-Hopper Rogue bemutató

Robotnyuszi horda Hooktusk kapitánysága alatt - Hibrid Pogo-Hopper Rogue bemutató

Egy hibrid pakli, ami a Hooktusk és a Pogo-Hopper archetípusok legjobb elemeit ötvözi a győzelem eléréséhez.

A Hooktusk Rogue jelenleg az egyetlen archetípusa az osztálynak, ami a regionális erőrangsorokban befér a legjobb 9 pakli közé. Természetesen a Pogo-Hopper típusról is említést tettünk már egy korábbi cikkünkben, és ez a legújabb pakli a kettő erényeit egyesíti a siker érdekében. Röviden azt mondhatjuk, hogy a Hibrid Pogo-Hopper Rogue az esetek nagy részében a Captain Hooktusk / kalóz vonalon is meccset nyerhet, de az elhúzódó párharcokban a Pogo-Hopperek húzzák ki a slamasztikából.

Kód: AAECAaIHCN0I5/oCoIAD1owDkpcDvZkDiJsDn7cDC7QB7QLNA6bwAtf6AuD6Aqr/At6CA7SRA4+XA5CXAwA=

A deck nulláról történő összerakásához 12.980 dustra lesz szükségetek, ami kissé drágának tűnhet, de továbbra sem érdemes megfeledkezni arról, hogy SN1P-SN4P-et jó eséllyel senkinek sem kell lecraftolnia hozzá. A kezdőkézben a Lackey generáló és alacsony mana költségű tempót teremtő kártyákat érdemes megtartani.

Ha tudod, hogy a mérkőzés lassú lefolyású lesz -például egy Control Warrior ellen játszol-, akkor Zilliax vagy épp Captain Hooktusk is nálad maradhat, illetve megjátszhatod a Pogo-Hopper, Tak Nozwhisker, Lab Recruiter, Shadowstep és ismét cask Lab Recruiter lapokat a maximális hatékonyság eléréséhez ilyen esetben.

A pakli kitalálója mellesleg Rank 7 környékén használta a paklit, és bár köztudott, hogy ezen a szinten tulajdonképpen bármivel lemehetünk Rank 5-ig, ettől függetlenül aki megteheti, nyugodtan mentse le ezt a Rogue verziót, különösen akkor, amikor nyüzsögnek a Warriorok.

Jó szórakozást kívánunk a deckhez!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!