Apex Legends háttértörténet: A helyi sajtó nyomozza, hogy mitől dőlt össze Repulsor tornya

Apex Legends háttértörténet: A helyi sajtó nyomozza, hogy mitől dőlt össze Repulsor tornya

Feltették a kérdést, hogy biztosan balesetről van-e szó? A közösség szerint az új hős, Crypto áll a háttérben.

Az Apex Legends második szezonjával a szigeten elindult egy olyan háttértörténeti vonal is, amely folyamatos újdonságot biztosít majd a játékosoknak. Az új szezon kezdetén Repulsor tornya összedőlt, a megszűnt védelem miatt pedig a bolygó őshonos teremtményei ellepték az Apex játékok szigetét. Nemrég megjelent egy bejegyzés az Apex hivatalos weboldalán, amelyben a helyi sajtó, az Outlands Journal újságírója, Angela Fazia számol be a történtekről. Írásával felvázolja a sziget jelenlegi helyzetét, amit ugyebár mindenki ismerhet, aki belépett már egyszer is az új pályára, a szöveg végén azonban felteszi a kérdést, hogy biztosan csak baleset történt-e? Az Apex Games rivális szervezete, a Talos az elsődleges gyanúsított az ügyben, az Outlands Journal pedig mindent megtesz azért, hogy felfedje az igazságot.

Mit tudunk mi?

Természetesen a fenti sorok a kitalált karakter, Angela Fazia szemszögéből íródtak, mi játékosok azonban ennél jóval többet tudunk már. A második szezon trailerében láthattuk, hogy a torony nem magától dőlt össze, bizony meghackelte valaki.

A találgatások szerint ez a valaki Crypto lesz, akinek a neve már nem először merül fel. Már a játék megjelenésekor is voltak róla leakek, miszerint az elkészült, de még nem publikált karakterek között van, azon a listán, ahol Octane és Wattson is szerepeltek.

Crypto itt-ott a hivatalos grafikákon is feltűnt már, Pathfinder motivációs képén például a szemközti toronyház falán őt láthatjuk a zászlókon.

Abból a néhány képkockából, amit láthattunk az ismeretlen hackerről, a közösség arra tippel, hogy Crypto ezen a vonalon keresztül lép majd be a játékba a második vagy harmadik szezon során.

További érdekesség, hogy a karakter hátán egy kardot vagy valamilyen közelharci eszközt láthatunk, egyik képessége akár ehhez is kapcsolódhat majd.

A közösség szerint viszont az ultiját már láthattuk, a laptopos megmozdulása során azt a feliratot figyelhettük meg, hogy "Activate EMP". Az EMP, vagyis electromagnetic pulse a játékokban egy előszeretettel használt fegyver/képesség, mely rendszerint megbénítja egy időre a közelben található eszközöket és ellenfeleket. Ez természetesen csak találgatás, így nem kell készpénznek venni, de benne van a pakliban, hogy Crypto képes lesz ilyenekre.

Bárhogyan is, az Apex Legends háttértörténete formálódik, sőt már javában zajlik, kezdenek kialakulni a felek, miközben az Apex Game-ek a leviatánoknak köszönhetően már teljesen más körülmények között zajlanak.

Téged érdekel az Apex háttértörténetének alakulása?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!