Megvan a világ első Apex Predator csapata

Megvan a világ első Apex Predator csapata

Apex Legends - Egy hét se kellett nekik hozzá, a Sentinels csapat játékosai voltak az elsők a világon, akik elérték ezt a célt.

Múlt hét kedden a második szezon kezdetével az Apex Legends kibővült egy vadonatúj Ranked rendszerrel, amelynek segítségével talán kiegyensúlyozottabb meccsekre számíthatunk majd mostantól. Ezzel egyidejűleg viszont egy verseny is elindult, egy verseny, amely a világ első Apex Predatora rangért ment.

Úgy fest, hogy egy hét sem kellett hozzá és már nyertest is hirdethetünk, a Sentinels (korábban Phoenix1 Esports, akiknek az LCS-ben is volt csapata) játékosai a tegnapi napon elérték az áhított rangot. Retzi, zombs és SENOXE lettek a világ első Apex Predatorai.

A posztjukat az Apex Legends hivatalos Twitterén is megosztották, ezzel erősítve meg a hírt.

A srácok szinte megállás nélkül tolták a meccseket, azt nem tudni, hogy minden mérkőzést közösen játszottak-e, ám a többségét igen. Retzinek egészen pontosan 211 meccs kellett ahhoz, hogy elérje ezt a rangot, ez idő alatt pedig 545 gyilkosságot szerzett. Átlagosan ez több mint 35 mérkőzés egy nap, amihez simán kell 10-15 óra játékidő, főleg úgy, hogy a legtöbb meccsen egészen a végjátékig jutottak. A 211 meccsből egyébként 62 zárult győzelemmel Retzi számára.

Magyar viszonylatban a cikk írásának pillanatában még nem rendelkeztünk Apex Predatorral, az aktuálisan legnagyobb szintű magyar játékos Xedoth, aki már Diamondban küzd a további sikerekért.

Az európai szervereken való grindolást sajnos nagyban nehezíti, hogy rengeteg a csaló, európai játékosoknál nagyon nagy számban figyelhetőek meg, reméljük, hogy a Respawn hamarosan előáll egy megoldással, amivel hatékonyan vissza tudják majd őket szorítani. A probléma alapvetően az, hogy a rendszer noha egész sokat elkap belőlük, rengetegen vissza tudnak jutni, és folytatják, amit elkezdtek.

Apró öröm, hogy egy csalóra nemrég ShivFPS adása alatt csapott le a bannhammer mindenki szeme láttára.

Ti hogy álltok a ranked meccsekkel? Gyakran találkoztok csalókkal?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!