A TSM nyerte az Apex Legends EXP Invitational versenyét

A TSM nyerte az Apex Legends EXP Invitational versenyét

A TSM nagyszerű játékot mutatott az EXP Invitationalon, első helyezettként zsebeltek be mindent.

A TSM vihette haza az aranyat a tegnapi minneapolisi Apex Legends EXP Invitational során. Az első nap megszerzett előnyüknek, és az azt követő heves versenynek köszönhetően 30.000 dollárt tudhatnak magukénak.

Jordan "Reps" Wolfe, Mac "Albralelie" Kenzie Beckwith és Phillip "ImperialHal" Dosen már az esemény első napján is domináltak, 30 gyilkosságot begyűjtve ők szerezték meg a második legtöbbet, mialatt az átlagos ötödik helyezésük és az abból szerzett 62 pontjuk elegendő volt összesítve ahhoz, hogy az élen tartsa őket.

Amíg a többi csapat egymás kiiktatására fókuszált, a versenyen az egyéni rekord gyilkosságokban 14 volt, a TSM csapatában ez viszonylag szelíd, 11 maradt. Ezzel szemben több pont járt a magasabb helyezésért, így jobban megérte taktikázni és inkább életben maradni, és ez volt az a gondolatmenet, amit a srácok is követtek, és ez a végén meg is hozta számukra az édes gyümölcsöt.

A második nap már feszültebben telt, hisz ott a TSM-nek egyetlen célja volt, megőrizni az első nap megszerzett vezetést. Veszélyt jelentett rájuk is többek között a Sentinels csapata, akik mint derült égből villámcsapás érkeztek az első nap 11. helyéről a 3. helyre. A verseny másik meglepetés csapata a Team Reciprocity volt, ők is számos csapaton gázoltak át a győzelem érdekében, ők végül a második helyen végeztek.

A következő major esemény az Apex Preaseason Invitational lesz, a lengyelországi Krakkóban, szeptember 13-15-ig.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!