Semmitmondó lett az Immortal Treasure 3, nem is költenek rá az emberek!

Semmitmondó lett az Immortal Treasure 3, nem is költenek rá az emberek!

A Valve kiadta az Immortal ládikák harmadik felvonását, de a kinyitása után még mindig keressük benne az igazi értéket.

Finoman fogalmazok akkor, ha azt írom, hogy a The International 9-hez kiadott Immortal Treasure 3 magasan a Battle Pass leggyengébb része. A szokásos módon most is 7 eltérő Immortal tárgy került a csomagba, viszont azok kreativitása inkább a nullához konvergál. Kezdjük azzal, hogy Axe kapott egy Unleashed szettet idén, valamint a Rampant Outrage révén volt már egy fejese. Nem elég, hogy a Crucible of Rile ennek egy felturbózott változata mindössze, de a very rare slotot is rá pazarolták azzal, hogy bearanyozták. Meg is látszik az eladásokon, ugyanis szinte semmivel nem dobta meg a TI9 nyereményalapját az érkezése, persze a legtöbben már mindenüket ráköltötték a Dota 2-re idén nyáron, de egy új láda nagyot szólhatott volna, ebben biztos vagyok.

Maguk a felpakolható fegyverek vagy kiegészítők sem néznek ki jól, de igazából szinte semmi extrát nem adnak hozzá a hőshöz. Mindenesetre a Treasure III-ból az alábbi cuccokat nyithatjuk:

  • Crucible of Rile (Axe)
  • Maraxiform’s Fate (Clinkz)
  • Scythes of Sorrow (Terrorblade)
  • Bloodmayne Avenger (Lycan)
  • Progenitor’s Bane (Mars)
  • First of the Flood (Slardar)
  • Sullen Rampart (Necrophos)

Emellett időnként előfordul még benne extra Battle Pont, valamint a kozmikusan ritkán megpillantható Aegis embléma. A Treasure 3 előfordulása az alábbi szinteken történik:

1, 140, 164, 178, 194, 206, 240 – ezek után minden 30 szint meglépését követően. Háromszoros bundle vár a 375, és egy négyszeres a 615. szinten. A The International 9 startjáig 9 nap maradt, hiszen augusztus 15-én indul útjára.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!