Jön a várva várt Solo, de csak limitáltan!

Jön a várva várt Solo, de csak limitáltan!

Érkezik a régóta áhított egyjátékos mód, mellette pedig új event, skinekkel és miegymással!

Mióta kijött a játék, vagyis február 4. óta senki nem érti, hogy miért nincs egyszemélyes játékra lehetőség. Gyakorlatilag az összes battle royale azzal az üzenettel és ígérettel lépett be a piacra, hogy csak "egy maradhat", mint a hegylakó ugyebár. A játék jelenlegi formájában a győztes squadokat díjazza, vagyis csak két másik játékostársunkkal vághattunk neki a küzdelmeknek, ami viszont augusztus 13-tól megváltozik, még ha csak egy rövid időre is.

Limitált időre, vagyis augusztus 13-tól 27-ig megkapjuk a solo játékmódot, tehát egyedül is tudunk majd játékot indítani. Ez a rövid időszak feltehetően egyfajta teszt lesz a Respawn fejlesztőinek, s ha pozitív a végkicsengése a történetnek, akkor biztosan számíthatunk rá az idők végezetéig. Az esemény, amivel érkezik a Solo mód pedig nem más, mint a The Iron Crown Collection. A Solo mellett kapunk még érkeznek új skinek Bloodhoundra, Miragera, Bangalorera, Lifelinera, és Wraithre. Nem tudni még, hogy olyan lesz-e mint az elites időszak, amikor küldetéseket kellett csinálni a kinézetekért.

A másik fejlesztés, amit szintén mindenki áhítattal vár, mint a messiást, az a custom game mód, amire egyelőre még várni kell, ugyanis nincs róla bejelentés, hogy mikor jönne.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!